Thursday, March 28, 2024

O botoxata catre un politist, in fata la Tribunal si DNA Cluj: ”Cum te cheama? Sa dau un telefon” – VIDEO+FOTO

Must Read

O prostituata catre un politist, ”Cum te cheama? Sa dau un telefon” – VIDEO+FOTO

Scenă incredibilă astăzi în față la Tribunalul Cluj și vizavi de sediul DNA: O tânără cu tupeu și Mercedes i-a spus polițistului care se pregătea să o amendeze pentru că a parcat pe banda de circuție: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”

Mașina scumpă a fost lăsată cu avariile pornite, o perioadă de timp, în fața Tribunalului Cluj, blocând o bandă de circulație și două mașini parcare regulamentar chiar pe locurile rezervate magistraților. Un polițist de la Secția 2 de Poliție trecea prin zonă și s-a oprit când a văzut Mercedesul și încă o utilitară de la o firmă de curierat în spatele mașinii de lux.

În timp ce agentul vorbea cu șoferul utilitarei, a apărut șoferița care nici nu l-a băgat în seamă și a vrut să plece sub ochii lui. Polițistul a fost pe fază și a fluierat pentru a o opri, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

- Advertisement -

Vezi IMAGINI PORNO cu domnisoara Astalás Naomi Estera, accesand linkul FOTO

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x