Friday, March 29, 2024

Cele mai ieftine bilete de avion sunt rezervate cu 56 de zile inainte de data plecarii. Ce zi este cea mai ieftina

Must Read

Cele mai ieftine bilete de avion sunt rezervate cu 56 de zile înainte de data plecării, când consumatorii pot economisi, în medie, 28% din costuri. La polul opus, cele mai scumpe bilete sunt acelea rezervate în ziua plecării.

Portalul a analizat peste 13,2 miliarde de prețuri pentru zboruri pentru cele mai populare o sută de rute. Zborurile de seară, între orele 18:00 și 00:00, au cele mai mici prețuri, de obicei. În general, zborurile sunt mai scumpe dimineața și la prânz, înainte de ora 15:00.

Cumpara ieftin BILETE DE AVION de aici!

Studiul mai arată că ziua de marți este, în general, cea mai ieftină zi pentru zbor, în timp ce sâmbătă este, de obicei, cea mai scumpă zi a săptămânii pentru a rezerva zborul.

„Decembrie este una dintre cele mai aglomerate luni în aeroport, când românii pleacă de Crăciun și de Anul Nou. Ca și când în luna respectivă prețurile nu ar fi deja sunt suficient de ridicate, popularitatea în rândul cerințelor de zboruri în decembrie determină, de asemenea, creșterea prețurilor de zbor”, arată un comunicat al platformei.

- Advertisement -

Potrivit momondo România, ziua și ora plecării sunt factori care influențează, de asemenea, prețurile zborurilor.

„Pe lângă cea mai bună perioadă pentru a face o rezervare, în studiul nostru anual de zboruri am descoperit că prețurile pot varia enorm și în funcție de ziua și ora plecării, cele mai scăzute fiind de obicei în zilele de marți și cele mai ridicate în zilele de sâmbătă. Diferența medie de cost pentru zbor este de 11% între aceste două zile ale săptămânii”, a afirmat purtătorul de cuvânt al platfornei, Mircea Giurcă.

Când vine vorba de sărbătorirea Crăciunului și a Anului Nou în străinătate, Bangkok ar fi cea mai populară destinație în rândul românilor în acest an, susține platforma.

Momondo.ro este un motor de căutare independent și gratuit, care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri și închirieri auto la nivel global. Platforma are birouri în Copenhaga și este prezentă pe 35 de piețe internaționale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x