Cemacon Cluj raporteaza afaceri de 87 milioane lei in 2016, in crestere cu 28% fata de 2015

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Producătorul de cărămidă Cemacon Cluj a finalizat anul 2016 cu afaceri de 86,8 milioane de lei, în creştere cu 28% faţă de anul precedent, potrivit rezultatelor preliminare ale companiei afişate luni dimineaţă pe bursă.

Datele menţionează un profit operaţional înainte de taxe, depreciere şi amortizare ( EBITDA) de 19%, respectiv 16,3 milioane de lei, în creştere cu 3% faţă de 2015 (12,1 milioane lei).

Rezultatul net raportat (fără impact restructurare credite) a depăşit pragul de cinci milioane de lei (5,06 mil. lei), fiind de 7,5 ori mai mare decât cel obţinut în anul anterior şi cel mai mare din perioada de după 2010.

“Închidem un an spectaculos, 2016 fiind cel mai bun an din istoria Cemacon. Am dublat ţinta de creştere estimată pentru acest an, cu un avans de 28% a cifrei de afaceri, în urma fructificării unor context interne şi de piaţă, avem o EBITDA de 19%, în creştere cu 3% faţă de anul trecut şi un rezultat net de peste 5 milioane de lei, neafectat de restructurarea financiară”, spune Liviu Stoleru, CEO si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon.

Pentru anul în curs, compania estimează o creştere de 5% a cifrei de afaceri şi vizează menţinerea poziţiei de lider al pieţei de cărămidă din Transilvania.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.