Electroaparataj Bucuresti si-a majorat de patru ori profitul net in 2016, la 1,5 milioane lei

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Pe fondul unui avans cu aproape un sfert al cifrei de afaceri, Electroaparataj și-a ameliorat semnificativ profitabilitatea.

Electroaparataj București (ELJ) a realizat anul trecut venituri totale din exploatare de 17,03 milioane lei, cu 23,31% mai mari decât cele de 13,81 milioane lei din 2015. Cheltuielile totale din exploatare au urcat într-o dinamică mult mai mică, de 16,23%, la 15,52 milioane lei, de la 13,35 milioane lei.

Acesta este contextul în care profitul net obținut a fost de aproape 4 ori mai mare, de 1,46 milioane lei, față de suma marginal de aproximativ 373.000 de lei raportată în exercițiul financiar precedent. Este o păstrare a dinamicii de la 9 luni, când compania raporta deja un profit net de 1,10 milioane lei.

Electroaparataj, companie care are ca acționar majoritar fondul înregistrat în Cipru, Broadhurst Investments, cu 55,31%, este listată la cota Bursei de Valori București. La ultimul preț de piață de 0,1660 lei/acțiune al titlurilor firmei, capitalizarea bursieră a acesteia este de 7,75 milioane lei (1,72 milioane euro).Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.