Wednesday, May 18, 2022

Grupul farmaceutic Allergan cumpara Zeltiq Aesthetics pentru 2,48 miliarde de dolari

Must Read

Grupul farmaceutic Allergan, producătorul Botox, cumpără compania americană Zeltiq Aesthetics, pentru 2,48 de miliarde de dolari, pentru a dobândi acces la tehnologia acesteia de modelare corporală, transmite Reuters. Allergan va plăti 56,5 dolari pentru fiecare acțiune Zeltiq, cu 14,4% peste cotația acestora de la închiderea tranzacțiilor de vineri.

Grupul Allergan, cu sediul la Dublin , condus de directorul general Brent Saunders, a efectuat o serie de achiziții după eșecul fuziunii de 160 de miliarde de dolari cu grupul american Pfizer, în aprilie.

Tehnologia Zeltiq pentru conturarea corporală, CoolSculpting System, este aprobată de Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite și funcționează prin răcirea celulelor grase, inducând eliminarea naturală a acestora, fără să afecteze țesuturile din jur.

Allergan, care estimează că modelarea corporală este o oportunitate de piață de 4 miliarde de dolari, comercializează deja produsul injectabil Kybella, care este folosit pentru distrugerea grăsimii de sub piele, lăsând țesutul din jur în mare parte neafectat.

- Advertisement -

Produsele injectabile, cum este Botox, și alte produse dermale de umplere sunt folosite de obicei pentru a netezi pielea feței.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

După preluarea fabricilor Renault, Rusia anunță că va produce Duster sub marca Lada

Grupul auto Renault a anunţat luni că a finalizat vânzarea activelor sale din Rusia către statul rus dar a...
- Advertisement -

More Articles Like This