Friday, March 29, 2024

Grupul farmaceutic Allergan cumpara Zeltiq Aesthetics pentru 2,48 miliarde de dolari

Must Read

Grupul farmaceutic Allergan, producătorul Botox, cumpără compania americană Zeltiq Aesthetics, pentru 2,48 de miliarde de dolari, pentru a dobândi acces la tehnologia acesteia de modelare corporală, transmite Reuters. Allergan va plăti 56,5 dolari pentru fiecare acțiune Zeltiq, cu 14,4% peste cotația acestora de la închiderea tranzacțiilor de vineri.

Grupul Allergan, cu sediul la Dublin , condus de directorul general Brent Saunders, a efectuat o serie de achiziții după eșecul fuziunii de 160 de miliarde de dolari cu grupul american Pfizer, în aprilie.

Tehnologia Zeltiq pentru conturarea corporală, CoolSculpting System, este aprobată de Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite și funcționează prin răcirea celulelor grase, inducând eliminarea naturală a acestora, fără să afecteze țesuturile din jur.

Allergan, care estimează că modelarea corporală este o oportunitate de piață de 4 miliarde de dolari, comercializează deja produsul injectabil Kybella, care este folosit pentru distrugerea grăsimii de sub piele, lăsând țesutul din jur în mare parte neafectat.

- Advertisement -

Produsele injectabile, cum este Botox, și alte produse dermale de umplere sunt folosite de obicei pentru a netezi pielea feței.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x