Si-au pierdut controlul. Reactie incredibila a lui Dragnea in fata protestatarilor: „Fac si pe ma-ta!” – Vezi video

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Si-au pierdut controlul. Reactie incredibila a lui Dragnea in fata protestatarilor: „Fac si pe ma-ta!” – Vezi video Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat cu o invectiva la adresa unui protestatar.

Incidentul a avut loc in parlament, in fata salii in care se desfasoara sedinta Comitetului Executiv al PSD.

In timp ce se indrepta spre sala in care are loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, Dragnea a fost intrebat de un protestar: „Faci pe omul statului?”. Reactia lui Dragnea a fost dincolo de orice limita, pentru pozitia pe care o ocupa: „Fac si pe ma-ta!”.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, inainte de inceperea sedintei, ca social-democratii nu vor retrage Ordonantele de Urgenta pe Justitie adoptate de Guvern si a afirmat ca vor merge „pana la capat”.

„Nu, de retras nu retragem nimic. Mergem pana la capat, avem un vot in spate, am promis romanilor ca vom scoate catusele din Romania, vom face pensii, salarii, locuri de munca, adica lucruri pentru care ne-au votat oamenii”, a declarat Codrin Stefanescu inainte de sedinta CExN a PSD, intrebat daca pentru social-democrati este o varianta si retragerea ordonantelor date de Guvern pe justitie.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.