Wednesday, December 8, 2021

SIF Moldova propune un randament de 5% al dividendelor din profitul pe 2016

Must Read

SIF Moldova (SIF2), emitent cu 886 mil. lei capitalizare, propune acţio­na­ri­lor pe 4 aprilie să aprobe un divi­dend brut pe acţiune de 0,044 lei din pro­fitul pe anul 2016, echivalentul unui randament de 5,15%, la preţul ac­tual de 0,85 lei al unei acţiuni, ase­mă­nător cu cel distribuit anul pre­ce­dent.

“Aprobarea dividendului brut de 0,044 lei/acţiune, pentru acţio­narii înregistraţi la data de înregistrare 12 septembrie 2017 şi apro­barea datei de 02 octombrie 2017, ca data a plăţii dividen­delor”, se arată în con­voca­tor.

Totodată, societatea pro­pune în AGEA şi apro­barea unui program de răscum­pă­rare a maxi­mum 29 mil. ac­ţiuni cu scopul reducerii ca­pi­ta­lului social (2,8% din ca­pi­talul social), la un preţ mi­nim egal cu cel din piaţă din momentul efec­tuării achiziţiei, iar maxim de 1,5 lei.

“Aprobarea modificării Actul Constitutiv prin reducerea numărului administratorilor de la 7 la 5, cu alinie­rea la principiile de guvernanţă corpo­ra­tivă” este al doilea punct al AGEA.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Elon Musk vrea să implanteze cipuri în creiere umane încă din anul 2022. Cum ar putea ajuta inteligența artificială intelectul uman

Excentricul Elon Musk are un portofoliu divers de companii, printre care Tesla, SpaceX sau Boring Company. Însă una despre care oamenii cunosc...
- Advertisement -

More Articles Like This