Tuesday, January 18, 2022

Teraplast Bistrita ar putea plati dividende cu randament de 3,5% din profitul pe 2016

Must Read

Analiştii de la BT Capital Part­ners, societate de servicii de in­vestiţii financiare membră a gru­pului Băncii Transilvania, scriu într-un raport despre Teraplast Bistriţa (TRP) că în ceea ce priveşte politica de dividend, un payout similar celui din 2015, ar putea conduce la distribuirea unui dividend pe acţiune de 0,02 lei, adică un randament de 3,5%.

„Totuşi, dat fiind necesarul de finanţare a investiţiilor, compania ar putea propune doar distribuirea de acţiuni gratuite“, se arată în raportul BT Capital Partners.

Aprobarea demarării unor investiţii de 72 milioane de lei pentru 2017 creează premise pozitive de dezvoltare pentru grupul Teraplast, iar finan­ţarea acestor investiţii prin împrumuturi suplimentare nu ar pune presiune mare pe structura pasivului, susţin analiştii.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat, luni, trei subiecte în tradiţionalul său live pe Facebook: criza energetică, pandemia şi situaţia...
- Advertisement -

More Articles Like This