Thursday, March 28, 2024

Teraplast Bistrita ar putea plati dividende cu randament de 3,5% din profitul pe 2016

Must Read

Analiştii de la BT Capital Part­ners, societate de servicii de in­vestiţii financiare membră a gru­pului Băncii Transilvania, scriu într-un raport despre Teraplast Bistriţa (TRP) că în ceea ce priveşte politica de dividend, un payout similar celui din 2015, ar putea conduce la distribuirea unui dividend pe acţiune de 0,02 lei, adică un randament de 3,5%.

„Totuşi, dat fiind necesarul de finanţare a investiţiilor, compania ar putea propune doar distribuirea de acţiuni gratuite“, se arată în raportul BT Capital Partners.

Aprobarea demarării unor investiţii de 72 milioane de lei pentru 2017 creează premise pozitive de dezvoltare pentru grupul Teraplast, iar finan­ţarea acestor investiţii prin împrumuturi suplimentare nu ar pune presiune mare pe structura pasivului, susţin analiştii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x