Thursday, July 25, 2024

Teraplast Bistrita ar putea plati dividende cu randament de 3,5% din profitul pe 2016

Must Read

Analiştii de la BT Capital Part­ners, societate de servicii de in­vestiţii financiare membră a gru­pului Băncii Transilvania, scriu într-un raport despre Teraplast Bistriţa (TRP) că în ceea ce priveşte politica de dividend, un payout similar celui din 2015, ar putea conduce la distribuirea unui dividend pe acţiune de 0,02 lei, adică un randament de 3,5%.

„Totuşi, dat fiind necesarul de finanţare a investiţiilor, compania ar putea propune doar distribuirea de acţiuni gratuite“, se arată în raportul BT Capital Partners.

Aprobarea demarării unor investiţii de 72 milioane de lei pentru 2017 creează premise pozitive de dezvoltare pentru grupul Teraplast, iar finan­ţarea acestor investiţii prin împrumuturi suplimentare nu ar pune presiune mare pe structura pasivului, susţin analiştii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Lăptăria cu Caimac se uită cum să-şi mărească exporturile, inclusiv spre China. Producătorul are o brânză maturată pe care o vinde sezonier în România,...

Adrian Cocan, cofondator al bran­du­lui Lăptăria cu Caimac, unul dintre cele mai dinamice branduri româneşti de lactate, spu­ne că...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x