Friday, September 17, 2021

Transgaz a realizat anul trecut un profit net de 595,7 milioane lei, in crestere cu 22%

Must Read

Transgaz, un monopol al transportului de gaze naturale controlat de stat, a raportat anul trecut un profit net de 595,7 milioane lei (132,4 milioane euro), în creștere cu 22% față de anul precedent, potrivit situațiilor financiare preliminate neauditate transmise miercuri seara Bursei de Valori București (BVB).

În 2015, compania a înregistrat un profit net de 488,7 milioane lei. Venituri din exploatare au fost anul trecut de 1,86 miliarde lei, în creștere cu 12% comparativ cu anul anterior.

Datoriile totale ale companiei s-au ridicat la sfârșitul anului trecut la 1,5 miliarde lei, față de 1,38 miliarde lei la 31 decembrie 2015.

Transgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deține 58,5% din acțiuni. Compania este listată la Bursa de Valori București și are o valoare de piață de 3,85 miliarde lei (854,2 milioane euro), la ultimul preț de închidere, de 327 lei/acțiune.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Fondul Proprietatea: Persoanele numite în noul C. A. al Salrom sunt aceleași care au deținut aceste funcții în 2020, an în care profitul Salrom...

Reprezentanții Fondului Proprietatea își exprimă dezamăgirea față de schimbarea membrilor consiliului de administrație al Salrom, al căror mandat va...
- Advertisement -

More Articles Like This