Actiunile Snap au crescut cu 44% in prima zi de tranzactionare la bursa din New York

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Acțiunile Snap au crescut joi cu 44%, în prima zi de tranzacționare la bursa din New York, investitorii grăbindu-se să cumpere cele mai atractive titluri ale unei companii din sectorul tehnologiei din ultimii trei ani, în pofida incertitudinilor legate de încetinirea creșterii numărului de utilizatori ai aplicației de mesagerie, transmite Reuters.

Titlurile Snap au închis la 24,48 dolari pe unitate, cu mult peste prețul din oferta publică inițială de 17 dolari pe unitate, conferind companiei o capitalizare de 28,3 miliarde de dolari, egală cu cea a companiilor CBS și Target.

Invest in Snapchat Inc Stock $SNAP

În timpul tranzacțiilor, acțiunile Snap au urcat până la 26,05 dolari pe unitate și o capitalizare de 29,1 miliarde de dolari. Proprietara aplicației Snapchat a atras miercuri 3,4 miliarde de dolari prin oferta publică, peste suma de 3 miliarde de dolari oferită de Facebook în 2013 pentru cumpărarea companiei.

În condițiile în care o opțiune de achiziție suplimentară de acțiuni va fi probabil exercitată, suma atrasă ar putea urca la 3,9 miliarde de dolari. În acest fel, oferta publică inițială a Snap va deveni cea mai mare efectuată în SUA de o companie de tehnologie după cea a Alibaba Group în 2014, chiar dacă Snap nu a obținut niciodată profit.

Chiar dacă veniturile Snap au urcat de aproape șapte ori, pierderea netă a crescut cu 38% în 2016, la 514,6 milioane de dolari. Snap este concurată intens de operatori mai mari, cum este Instagram, deținută de Facebook.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.