Thursday, June 13, 2024

Bittnet Systems semneaza cu Patria Bank prelungirea unui credit, punand garantii pe actiunile a 30% din fondatori

Must Read

Bittnet Systems (BNET), companie IT prezentă pe piaţa AeRO, prelungeşte până în 2018 un credit de 1 mil. lei de la Patria Bank, iar drept garanţii sunt menţionate două ipoteci mobiliare asupra unui număr de peste 2,7 milioane de acţiuni, împărţite în mod egal între Cristian Logofătu precum şi Mihai Logofătu, fiecare cu o participaţie de 32% la companie.

Capitalizarea Bittnet System este de 22,4 milioane lei, după ce de la începutul acestui an s-au derulat 340 de tranzacţii, cu o valoare cumulată de 260.000 lei, ce a condus la aprecierea valorii de piaţă a companiei de software cu 13,7%.

Compania a raportat o cifră de afaceri netă de 13,6 milioane lei, în creştere cu 36%, în vreme ce profitul s-a situat la 1,15 milioane lei, faţă de 1,03 milioane lei anul precedent.

Bittnet Systems a derulat în perioada 4 -15 iulie o ofertă de vânzare prin plasament de obligaţiuni, cu o valoare nominală de 1.000 lei şi o dobândă anuală de 9%, plătibilă trimestria.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x