Saturday, April 20, 2024

Codurile secrete ale umanitatii

Must Read

Marea Piramidă din Gizeh este o comoară în care au fost codate cele mai mari secrete ale lumii. Între această piramidă și viteza luminii este o stranie coincidență.

Ultimele descoperiri contrazic teoria conform cărora piramidele au fost morminte pentru faraoni. Coordonatele acestei piramide sunt 29.9792458*N., în timp ce viteza luminii este 299.792.458 m/s.

Cei mai sceptici dintre noi am spune că este vorba despre o simplă coincidență. Se pare că lucrurile nu stau așa. Piramida ascunde alte informații despre sistemul nostru solar, Soare, Lună, Pământ.

Pentru construcția piramidei au fost necesare 2300000 de blocuri de piatră lustruite printr-o tehnică necunoscută omului modern. Dacă înmulțim înălțimea piramidei cu un miliard aflăm exact distanța dintre Pământ și Soare, adică 150 milioane de kilometri.

- Advertisement -

Dacă împărțim perimetrul pătratului care formează baza piramidei lui Keops la înălțimea sa obținem un rezultat fascinant, 6,28, adică 2 pi.

Constanta pi a fost descoperită de omul modern în anul 1670, deci mult mai târziu. Sistemul de galerii de sub piramidă ascunde o scală cronologică cu unități de timp cu perioada de răspândire a creștinismului. Lungimea tavanului este egală cu produsul dintre 12 și 153.

În Biblie întâlnim textul în care se spune că cei 12 apostoli trebuiau să creștineze câte 153 de oameni, iar Sfântul Petru a prins în plasa sa 153 de pești.

Așadar, cei care au construit piramida cunoșteau ce se va produce peste mii de ani. Vechile civilizații au fost fascinate de codurile secrete. Egiptenii au inventat cerneala simpatică din suc de lămâie. Documentul trebuia pus deasupra flăcării unei lămpi de ulei pentru a-și releva conținutul.

Faraonii își însemnau copiii nelegitimi cu un semn care nu se mai ștergea, în spatele urechii. Era un semn cunoscut numai de faraon.

Mai târziu, primii creștini își autentificau documentele printr-un semn care reprezenta un pește. Mai târziu, Leonardo da Vince a folosit propriile coduri. El scria cu mâna stângă și invers pentru a-și ascunde însemnările de cei apropiați.

Chiar și Platon a utilizat coduri secrete în operele sale. Codurile și simbolurile pe care le-a utilizat conduc către secretele filosofiei sale.

Este cunoscut scandalul care s-a creat în jurul logo-ului aniversar al firmei Proter@Gamble. Părul și barba bătrânului din logo conțineau numărul satanic 666.

În urma acestui scandal, vânzările au scăzut și firma a fost obligată să schimbe logo-ul.
Din totdeauna, comunicarea a oscilat între lizibil și secret, ca și cum omul s-ar teme să spună prea puțin sau prea mult.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x