Sunday, July 3, 2022

Dezvoltatorul imobiliar Impact ofera un randament al dividendului de 5.5% pentru anul 2016

Must Read

Impact Developer & Contractor va distribui în acest an dividende de 11,22 mililoane lei, în timp ce mai mult de jumătate din câștigul obținut în 2016 va fi folosit pentru acoperirea pierderilor din anii trecuți.

Compania Impact Developer & Contractor (IMP) va distribui în acest an un dividend brut de 0,0404 lei/acțiune, conform propunerii din convocatorul publicat azi pentru Adunarea Generală Ordinară a acționarilor din 27 aprilie. Raportat la ultimul preț de închidere de 0,7000 lei/acțiune, dividendul oferă un randament net de 5,48%. Suma totală care va merge către acționari este de 11,22 milioane lei, data plății fiind 16 octombrie.

Peste jumătate din profitul net de repartizat de 29,61 milioane lei, respectiv 15,41 milioane lei ar urma să meargă petru acoperirea pierderii aferente anilor precedenți. Pentru rezerva legală ar urma să fie alocate 1,40 milioane lei, în timp ce 1,40 milioane lei, respectiv 5% din câștigul societății ar fi alocate pentru motivarea membrilor Consiliului de Administrație și a salariaților.

- Advertisement -

Impact, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, este listată la cota BVB, iar prețul de închidere al sesiunii de astăzi de 0,7000 lei/acțiune conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 194,50 milioane lei (42,62 milioane euro).

sursa: Profit.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This