Tuesday, October 19, 2021

Document CIA: Piramide misterioase si viata pe Marte a extraterestrilor

Must Read

La prima vedere, viața pe Marte pare imposibilă pentru că, am fost învățați, că o planetă pentru a susține viața trebuie să dețină apă și alte condiții similare cu cele de pe Terra.

Cu siguranţă că această viziune pare eronată și așa cum ne-am obișnuit în ultima vreme realizăm că informația cu care am fost hrăniți pe băncile școlilor nu a fost întotdeauna cea corectă.

Există numeroși oameni de știință de renume mondial, care susțin că viața așa cum o cunoaștem noi are nevoie de elementele existente pe Terra. Însă, în Univers pot exista numeroase feluri de viața, care se pot dezvolta pe alte principii și în acest fel apa, căldura sau oxigenul nu sunt primordiale.

Un document oficial, care a purtat marca top secret și care a fost declasificat recent informează că Marte nu este atât de pustie precum o credem noi.

- Advertisement -

În ianuarie 2017, CIA a fost obligată prin numeroase hotărâri judecătorești să declasifice nu mai puțin de 12 milioane de documente cu privire la viața extraterestră. Unul dintre ele, întocmit în 22 mai 1984 conține scriptul unui misiuni realizate de CIA pe Marte la coordonatele 40.89 grade Nord / 9,55 grade Vest.

Experimentul a fost unul relativ simplu, s-a folosit un medium celebru și i s-au oferit coordonatele în cauză pentru a descrie ceea ce vede acolo.

Mediumul a descris o piramidă gigantică sau o construcție care seamănă cu o piramidă situată într-o zonă extrem de pustie. Această piramidă este de culoare galbenă.

Ceea ce văzuse mediumul respectiv era zona Cydonia Mensae, în care ulterior a fost raportată o structură gigantică extrem de ciudată.

Mediumul în cauză a spus că vede umbre de oameni foarte înalți. Aceștia au legătură cu piramida în cauză. Atunci când sunt furtuni de nisip sau vremea este aprigă, aceștia se ascund în această piramidă. Sunt zeci sau sute de astfel de ființe hibride.

Acești oameni misterioși sunt îmbrăcați în haine foarte ciudate și viața lor, în mare parte, se petrece în subsolul planetei. Mai mult de atât, mediumul le-a spus agenților CIA că acești oameni trăiesc acolo de peste un milion de ani.

La prima vedere aceste informații sunt șocante, dar nu trebuie să uităm că ideea ființelor extraterestre de pe Marte se vehiculează tot mai des în zilele noastre.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This