Friday, March 29, 2024

Electroarges distribuie dividende cu un randament de 11% si dirijeaza 10% din castiguri catre conducere

Must Read

Compania Electroargeș va acorda dividende în sumă totală de 12,56 milioane lei, peste 3 sferturi din profitul net obținut în 2016.

Electroargeș Curtea de Argeș (ELGS), după ce și-a dublat câștigurile față de anul 2015, va distribui un dividend brut de 0,18 lei/acțiune, conform propunerii prinsă în convocatorul pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 25-26 aprilie 2017. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de piață de 1,47 lei/acțiune, randamentul dividendului este de 11,63%.

Suma care va ieși din societate sub formă de dividende se ridică la 12,56 milioane lei, peste 76% din profitul net anunțat la raportarea anuală preliminară de 16,50 milioane lei.

În același timp, conform convocatorului, acționarilor li se solicită aprobarea direcționării a câte 5% din profituri atât pentru conducerea executivă, cât și pentru administratorii societății. Dacă avem în vedere, profitul net raportat, rezultă că aproximativ 825.000 de lei vor fi alocate pentru fiecare din cele 2 conduceri ale Electroargeș.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x