Saturday, May 25, 2024

Hotelul Best Western din Gura Humorului aduce aproximativ 361.000 de lei in contul SIF Muntenia sub forma de dividende

Must Read

Compania Casa Bucovina – Club de Munte va distribui un dividend brut de 0,0034 lei/acțiune, la al cărui ultim preț de piață al acțiunilor societății aduce un randament de 4,41%. Două treimi din dividende vor merge către acționarul principal, SIF Muntenia.

Compania care operează hotelul Best Western din Gura Humorului va contribui cu aproximativ 361.000 de lei la bilanțul deținătorului său principal, SIF Muntenia (SIF4). Compania Casa Bucovina – Club de Munte (BCM) va distribui un dividend brut de 0,0034 lei/acțiune.

Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de piață, de 0,0732 lei/acțiune de la BVB, randamentul dividendului este de 4,41%. La rezultatele anuale preliminare, compania a raportat un profit net de aproximativ 535.000 de lei.

Casa Bucovina – Club de Munte (BCM) a fost listată la Bursa de Valori București  în buza crizei financiare, în 2008, și a cauzat pierderi catastrofale investitorilor care au participat la oferta publică primară. În prezent, titlurile companiei sunt tranzacționate pe volume foarte mici, în unele ședințe echivalente cu numai câțiva lei.

- Advertisement -

La ultima cotație, societatea deținută în proporție de 66,87% de SIF Muntenia are o capitalizare bursieră de 12,21 milioane lei (2,68 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x