Randament al dividendului de 6,5% pentru actiunile Santierului Naval Orsova

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

După ce și-a majorat de 6 ori profitul operațional în 2016, Șantierul Naval Orșova va distribui un dividend brut de 0,2 lei/acțiune, al cărui randament net la ultimul preț de piață este de 6,55%.

Șantierul Naval Orșova (SNO) va distribui în acest an acționarilor dividende în valoare totală de 2,28 milioane lei, respectiv un dividend brut de 0,2 lei/acțiune. Un rest de câștig de aproximativ 330.000 de lei va fi ținut ca sursă de finanțare. Calculat în valoare netă și raportat la prețul de 2,90 lei/acțiune al închiderii de ieri de la Bursa de Valori București, randamentul dividendului este de 6,55%, semnificativ peste dobânda medie bancară la un an.

Șantierul Naval Orșova (SNO) a înregistrat anul trecut venituri totale din exploatare de 75,84 milioane lei, în creștere cu 103,76% față de cele de 37,22 milioane lei din 2015, conform rezultatelor financiare anuale preliminare, publicate la jumătatea lunii trecute. Compania a obținut un rezultat operațional de 3,56 milioane lei, cu 503,15% mai mare decât cel de aproximativ 590.000 de lei de anul trecut.

Șantierul Naval Orșova, companie controlată de SIF-uri (cea mai mare deținere, marginal sub 50%, o are SIF Transilvania), este listată la cota Bursei de Valori București unde, la ultimul preț de piață de 2,90 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 33,12 milioane lei (7,33 milioane euro).Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.