Friday, April 19, 2024

Randament al dividendului de 6,62% pentru Prebet Aiud pentru profitul din 2016

Must Read

Compania Prebet din Aiud va distribui aproape jumătate din profitul său net de 2,65 milioane lei sub formă de dividende. Valoarea dividendului brut este de 0,028 lei/acțiune.

Prebet Aiud (PREB), companie specializată în fabricarea produselor din beton, va distribui către investitori 1,27 milioane lei sub formă de dividende, reprezentând 48,17% din profitul net de 2,65 milioane lei obținut anul trecut și care este de 3 ori mai mare decât cel realizat în 2015. Conform propunerii din convocatorul pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, cealaltă parte din profit ar urma să treacă la rezerve.

Dividendul brut este de 0,028 lei/acțiune, care, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 0,402 lei/acțiune oferă un randament net de 6,62%

Compania Prebet este listată la cota Bursei de Valori București, iar acționarii majoritari sunt Liviu Hagea, cu 30,8%, care este și președintele Consiliului de Administrație, și asociația salariaților, cu 14,6%. La ultima cotație, capitalizarea de piață a companiei este de 18,31 milioane lei (4,01 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x