Socep Constanta mai pune 10 milioane de lei in conturi si nu ofera dividende

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Operatorul portuar Socep propune reportarea celei mai mari părți a profitului net și neacordarea de dividende. Un munte de cash se strânge la malul mării. Socep Constanța (SOCP) vizează politica dividendelor zero și în acest an.

Compania propune pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 27 aprilie ca cea mai mare parte a profitului net de 10,79 milioane lei obținut anul trecut, respectiv 10,09 milioane lei, să fie reportat. Compania avea deja pe bilanț numerar de 34,25 milioane lei la finele anului trecut, care împreună cu profitul nerepartizat ar reprezenta jumătate din capitalizarea bursieră de aproape 100 milioane lei (21,82 milioane euro) a Socep la ultimul preț de piață de 0,2900 lei/acțiune.

Un vârf al deținerilor de cash de 59,34 milioane lei a fost raportat la finele semestrului 1 al anului trecut. Compania controlată frații Nicolae și Ion Dușu prin grupul DD și Celco Constanța parchează din numerar în firma subsidiară Socefin, unde are dețineri și de acțiuni lichide listate la cota BVB.

sursa: Profit.roDeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.