Friday, March 29, 2024

Socep Constanta mai pune 10 milioane de lei in conturi si nu ofera dividende

Must Read

Operatorul portuar Socep propune reportarea celei mai mari părți a profitului net și neacordarea de dividende. Un munte de cash se strânge la malul mării. Socep Constanța (SOCP) vizează politica dividendelor zero și în acest an.

Compania propune pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din 27 aprilie ca cea mai mare parte a profitului net de 10,79 milioane lei obținut anul trecut, respectiv 10,09 milioane lei, să fie reportat. Compania avea deja pe bilanț numerar de 34,25 milioane lei la finele anului trecut, care împreună cu profitul nerepartizat ar reprezenta jumătate din capitalizarea bursieră de aproape 100 milioane lei (21,82 milioane euro) a Socep la ultimul preț de piață de 0,2900 lei/acțiune.

Un vârf al deținerilor de cash de 59,34 milioane lei a fost raportat la finele semestrului 1 al anului trecut. Compania controlată frații Nicolae și Ion Dușu prin grupul DD și Celco Constanța parchează din numerar în firma subsidiară Socefin, unde are dețineri și de acțiuni lichide listate la cota BVB.

sursa: Profit.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x