Politistul care l-a “altoit” pe Cristian Boureanu a ajuns VEDETA DE CARTIER! Vecini: “Parca a devenit mai indragit ca oricand!”

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Surse din politie sustin ca omul legii care l-ar fi altoit pe Cristian Boureanu este un tip foarte bine vazut in breasla lui. Ovidiu Andreia avut pana acum o conduita ireprosabila, iar atunci cand a urmat scoala de specialitate, a fost unul dintre cei mai buni.
“Politistul este un tip linistit in general, insa, intr-o asemenea situatie, cum a fost cea cu Boureanu, a fost obligat sa ia masuri, mai ales ca fostul politician a sarit la bataie si avea si un limbaj suburban. Barbatul nu a mai fost implicat in asemenea probleme publice si este cunoscut ca un profesionist extrem de bine pregatit. De altfel, cand a fost la scoala de specialitate, la instructie, el a fost considerat cel mai bun din grupa lui la probele fizice. Lupta bine, cu ambele maini, era abil, avea viteza de reactie si se descurca in orice situatie limita”, au dezvaluit persoane din preajma politistului pentru stirilekanald.ro.
Notorietatea castigata fara sa vrea in ultimele doua saptamani i-a adus agentului principal de politie si un 1val de simpatie in cartierul in care locuieste.
“Andrei Ovidiu a fost dintotdeauna un tip linistit! Desi era politist, nu s-a dat niciodata in spectacol si a respectat pe toata lumea! Mereu se ducea la serviciu si la sala si era considerat un familist convins, caci avea mare grija de sotia si de copilul lui! Acum, dupa scandalul cu Cristian Boureanu, parca a devenit mai indragit ca oricand! Oamenii il opresc pe strada, il felicita pentru croseul dat fostului politician si il roaga sa isi faca poze cu el. Ce mai… a devenit o mica vedeta in zona. Totusi, el a ramas la fel de modest, nu si-a schimbat comportamentul fata de nimeni, este acelasi baiat bun”, au povestit vecinii politistului.


Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.