Tuesday, September 26, 2023

BVB are un nou şef: Alin Barbu, directorul general adjunct, preia conducerea

Must Read

BVB, operatorul pieţei de capital din România, a transmis astăzi către piaţă un raport în care arată că directorul general adjunct, Alin Barbu, reprezintă legal societatea şi asigură conducerea zilnică şi nemijlocită a BVB.

“Alin Barbu este director-conducător autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, exercită conducerea şi are prerogative specifice activităţii de operator de piaţă / sistem a societăţii din anul 2009”, se arată în raportul semnat de Alin Barbu.

Luni la ora 20:42 bursa postase pe propriul site o clarificare cu privire la finalizarea contractului de mandate al lui Ludwik Sobolewski în care se arată că polonezul alege să nu-şi continue mandatul din cauza situaţiei juridice neobişnuite, deşi ar fi putut face acest lucru.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This