Tuesday, March 19, 2024

TRAIAN BASESCU: “Cei care aveti masini nu mai cumparati combustibil de la MOL”

Must Read

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a rugat astăzi proprietarii de maşini să nu mai cumpere combustibil de la compania petrolieră ungară MOL pe motiv că aceasta distribuie în staţiile de pe teritoriul României hărţi cu ţinutul secuiesc.

Traian Băsescu a declarat, la Şcoala de vară a tinerilor populari, de la Neptun:

“Aşa-numita dispută româno – maghiară e plecată de la o hotărâre judecătorească. Deocamdată nimeni nu pune sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti. (…) Nu acesta e însă aspectul pe care vreau să îl subliniez, ci ceea ce face o companie pe care România a primit-o cu ospitalitate pe teritoriul ei. Este vorba de compania petrolieră MOL, companie aparţinând Ungariei. În toate staţiile MOL se distribuie hărţi cu ţinutul secuiesc autonom în mijlocul ţării. Dragii mei, cei care aveţi maşini, nu mai cumpăraţi combustibil de la MOL! Sunt atâtea staţii, nu mai cumpăraţi combustibil de la MOL, pentru că nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei statului pe teritoriul căruia a fost primită. Cum să promovezi prin pliante distribuite în benzinăriile MOL autonomia ţinutului secuiesc când tu îţi desfăşori activitatea comercială pe teritoriul unei ţări în a cărei Constituţie spune foarte clar – România e stat unitar? Stat unitar nu înseamnă stat cu enclave autonome”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x