Thursday, March 28, 2024

Black Friday de Gaming la PC Garage, cu sute de produse la pret redus

Must Read

PC Garage, magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, te asteapta si anul acesta cu o noua campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preturi reduse. Startul reducerilor incepe in noaptea dintre 16 – 17 noiembrie si continua pana pe 19 noiembrie, in cadrul campaniei ”Black Weekend”. In toata aceasta perioada va asteptam sa profitati de reduceri de pana la 50%, pentru peste 1.200 de produse distincte, din categoriile de componente si gaming, telefoane, televizoare si gadget-uri.

“In editia de anul acesta ne-am dorit sa recompensam fidelitatea clientilor nostri, oferind reduceri substantiale la aproape toate gamele de produse vandute prin platforma noastra, punand totusi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clientii nostri vor gasi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare si reduceri pe masura la telefoane, gadgeturi si televizoare de ultima generatie. Comparativ cu anul trecut, credem ca la finalul acestui Black Week-end, vom inregistra o crestere cu peste 30% a volumului vanzarilor.” a declarat Razvan Pop, Marketing Manager la PC Garage,.

Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria Gaming si Componente, unde veti avea ocazia sa cumparati echipamente cu reduceri impresionante de pana la 50% pentru periferice si 35% pentru componente. Nu sunt uitati editia aceasta nici cei ce cauta laptopuri performante sau sisteme de gaming marca PC Garage,, reducerile pentru aceste doua segmente, unde pretul de achizitie este unul destul de mare, fiind de pana la 25%.

Daca esti in cautarea unui smartphone de ultima generatie sau a unui televizor inteligent, atunci trebuie sa stii ca reducerile la aceste doua categorii pot ajunge la un maxim 54% pentru telefoane si respectiv 40% pentru televizoare. In privinta timpul de expediere, mentinem aceeasi performanta obtinuta in anii precedenti, cu un timp de livrarea a produselor comandate estimate la un maxim de cinci zile, de la plasarea comenzii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x