Friday, March 29, 2024

Cât costă Iphone 8 de Black Friday. Oferte pe toate gusturile

Must Read

Cât costă Iphone 8 de Black Friday. Dacă anul acesta ai așteptat cu nerăbdare să își cumperi un Iphone 8, de Black Friday ar putea să fie ocazia perfectă pentru achiziția unui astfel de smartphone.

Vrei să îți faci un cadou de final de an și nu știi cât costă Iphone 8 de Black Friday? O căutare atentă printre ofertele principalelor magazine online s-ar putea să îți aducă telefonul visat în buzunar cu o reducere substanțială.

Astfel, pentru cei care vor să-și comande un smartphone Apple iPhone 8 fără să apeleze la o companie de telefonie mobilă, care acordă reduceri substanțiale care sunt, însă, condiționate de un contract, magazinele online reprezintă cea mai bunp variantă.

Magazine precum eMAG sau QuickMobile sunt printre primele variante atunci cțnd vrei să vezi Cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017.

- Advertisement -

La Altex există deja oferte la telefoanele iPhone din generațiile mai vechi, dar sunt așteptate și reduceri, mai mici, pentru Iphone 8 de Black Friday.

În final, dacă ești dispus să închei un contract pe 12 sau 24 de luni cu o companie de telefonie mobilă, nu trebuie să îți faci probleme cu privire la cât costă Iphone 8 de Black Friday 2017. Orange, Vodafone sau Telekom au oferte foarte bune dacă decizi să închei un abonament.

Daca nu ai bani de un iPhone 8, poti cumpara un telefon ieftin de Black Friday.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x