Tuesday, July 16, 2024

E.ON Flash, un nou furnizor de energie 100% digital

Must Read

Compania E.ON lansează pe piaţa din România un nou furnizor de energie, dezvoltat pentru a oferi produse şi servicii 100% online, pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi electricitate, în contextul liberalizării pieţei de profil.

Mai puțin de 2 minute până la noul tău contract de energie! Eonflash.ro

E.ON Flash propune pachete de gaze şi electricitate la preţuri competitive, personalizate în funcţie de comportamentul de consum al clienţilor. Unul dintre pachetele pe care noul furnizor de energie îl propune pieţei din România este 12 Egal Dual, cu ajutorul căruia clientul beneficiază de predictibilitate în ceea ce privesc costurile cu energia pe 11 luni în avans. Pachetul Dual împarte la 12 costurile cu energia şi îi permite clientului să plătească lună de lună aceeaşi sumă. Predictibilitatea costurilor cu energia este cu atât mai importantă, cu cât iarna, cheltuielile fiecărei gospodării sunt în general mai mari.

Contractele pentru aceste pachete se încheie pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului, iar unul dintre avantajele de care va beneficia cel care doreşte să opteze pentru noul furnizor este acela că formalităţile de contractare se derulează exclusiv online, evitând astfel cozile şi hârtiile.

Tot ceea ce trebuie să facă noul client este să intre pe eonflash.ro, să îşi aleagă pachetul de energie dorit, apoi cu ajutorul configuratorului online va putea obţine o estimare a plăţilor lunare în funcţie de consumul mediu al locuinţei sale. Pasul imediat următor este introducerea în platformă a documentelor necesare încheierii contractului care pot fi fotografiate simplu cu telefonul mobil şi încărcate în aplicaţie (o poză a cărţii de identitate şi a ultimei facturi de gaze şi/sau electricitate).

- Advertisement -

,,Clienţii aşteaptă tot mai mult de la noi soluţii energetice inteligente, iar abordarea digitală pe care o propune E.ON Flash este răspunsul nostru pentru cei care îşi doresc o abordare mult mai flexibilă şi rapidă pentru schimbarea furnizorului. În acest fel ne aliniem şi practicilor europene din domeniu, E.ON Flash marcând practic o premieră în România pe piaţa de energiea declarat Frank Hajdinjak, directorul general E.ON Romania.

Mai puțin de 2 minute până la noul tău contract de energie! Eonflash.ro

În afară de pachetele de energie oferite online, E.ON Flash îşi propune să vină în întâmpinarea clienţilor cu servicii de consiliere pentru alegerea produselor în funcţie de necesarul lor de consum, şi, de asemenea, le pune la dispoziţie informaţii utile despre piaţa de energie (procesul de schimbare a furnizorului, tipurile de energie, cum să citească corect facturile, structura preţului la energie, etc).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Ascendia și UiPath semnează parteneriat pentru UiPath Academic Alliance

ASC (ASCENDIA SA), lider în dezvoltare de soluții e-learning, a semnat un parteneriat cu UiPath, lider global în soluții de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x