Thursday, March 28, 2024

Plăci de păr ieftine de Black Friday

Must Read

Plăci de păr ieftine de Black Friday. Sunt magazine care vor avea reduceri şi în perioada 24-26 noiembrie, iar altele în intervalul 17 – 26 noiembrie.

Black Friday începe în majoritatea magazinelor din România în noiembrie. Magazinele au produse mai multe și mai intersante la reducere, au stocuri mai mari şi oferă super reduceri de preț. Astfel, doar de Black Friday găsești în magazine produsele tale preferate la reduceri de până la 70%. Istoria tradiţiei de Black Friday începe din secolul 19. Black Friday era ziua care încununa încheierea vacanţei de Ziua Recunoştinţei şi redeschiderea marilor magazine. Ulterior a fost adoptata de marii comercianţi pentru a-şi lichida stocurile înainte de Crăciun.

Plăci de păr ieftine de Black Friday 2017 la Flanco

Placa de indreptat parul Remington S1450 – 99,99 lei

Placa de indreptat parul Remington S9500, 235 grade, LCD, Easy lock – 155,99 lei de la 269,99 lei

- Advertisement -

Placa de indreptat parul Babyliss ST325E, Invelis ceramic, 230 grade, Negru

Placa de indreptat parul Remington Shine Therapy S8500, 230 grade, LCD, Alb (23999 Lei(-38%)14875 Lei)

Set cadou placa de indreptat parul Remington PRO-Ceramic Titanium S5506GP, Invelis ceramic avansat cu Titan, Ecran digital, 150 /-/ 230 grade, Functie boost, Incalzire rapida, Perie, Oglinda, Agrafe, Geanta– (130 de lei)

Produse cosmetice și de îngrijire personală mai găsiți și pe:

Unele magazine au început mai devreme perioada de promoții, în timp ce altele au așteptat sosirea acestei zile. Fiecare magazin a avut propria strategie, strategie care a avut însă un lucru în comun: oferte de Black Friday. În plus, lista de magazine participante pare să fi devenit tot mai mare. De la parfumuri la electrocasnice, de la haine la vacanțe – se găsesc promoții și reduceri aproape la orice categorie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x