Monday, November 29, 2021

SUA anunță un posibil atentat terorist în Europa de Sărbători

Must Read

Statele Unite i-au îndemnat joi pe cetățenii lor care se vor afla în Europa în perioada sărbătorilor de la sfârșitul anului să dea dovadă de „prudență” din cauza unei amenințări teroriste „ridicate”, transmite AFP conform Agerpres.

Acest avertisment adresat turiștilor care călătoresc în Europa, emis deja în ultimii ani, este valabil până la sfârșitul lui ianuarie, a precizat Departamentul de Stat într-un comunicat.

El „îi atenționează pe cetățenii americani în legătură cu un risc ridicat de atentate teroriste în întreaga Europă, în special în perioada sărbătorilor„, reamintind atacul jihadist cu un camion care, în decembrie, a lovit mulțimea într-un Târg de Crăciun la Berlin, soldat cu 12 morți, sau cel care a ucis 39 de persoane într-o discotecă din Istanbul câteva zile mai târziu, în noaptea de Anul Nou.

În acest document, Departamentul de Stat le cere cetățenilor americani să fie atenți atunci când participă la manifestații publice sau vizitează locuri turistice.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This