Saturday, May 25, 2024

Aici poţi cumpăra şi/sau vinde uşor cryptomonede în siguranţă!

Must Read

Moneda virtuala a devenit una dintre cele mai mari inovatii din sistemul financiar si reprezinta o modalitate de plata digitala rapida si de incredere. Bitcoin dispune de un sistem descentralizat, detinut de o retea si poate fi utilizata oriunde in lume. Investeste inteligent in moneda digitala a viitorului!

Cumpara si vinde Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Ether Classic sau alte monede digitale printr-o tranzactie sigura si rapida!

Acum poti beneficia de un sistem inovativ, care iti acorda transparenta in tranzactii, comision 0 si cele mai bune preturi de pe piata. Identitatea ta este protejata, nu sunt necesare informatii private despre contul tau, iar fondurile nu pot fi controlate de nici o autoritate centrala sau banca.

Platforme recomandate pentru tranzactionare:

Invest in stocksand stockmarket – https://goo.gl/k1jplg or https://goo.gl/y9tyx3

- Advertisement -

Make a cryptocurrency wallet – https://bit.ly/304BqkW or https://goo.gl/uiATb9

Bitcoin Romania – https://goo.gl/Jco1bj

Cryptocurrency exchange – https://goo.gl/Qr1D7Y or https://goo.gl/qoHJV7

Bitcoin – o metoda moderna de a pastra banii in siguranta

Bitcoin-ul este o moneda digitala care beneficiaza de popularitate in randul internautilor – o valuta descentralizata bazata pe o retea de calculatoare independenta. Accesul nu este controlat de banca sau de guvern, ci doar de detinatorul informatiilor de acces ale contului, iar datele personale ale beneficiarului, precum si fondurile pot fi pastrate in sistem confidential.

Siguranta si rapiditatea sunt doar cateva dintre avantajele tranzactiilor efectuate pe baza tehnologiei Blockchain, astfel ca reteaua Bitcoin produce un bloc de tranzitii printr-o legatura criptografica verificata si confirmata de o serie de calculatoare. Tranzactiile cu BTC (bitcoin) sunt ireversibile, precum si tranzactiile cu numerar si nu pot fi modificate.

De ce sa utilizezi BITCOIN?

  • Beneficiezi de un mod de plata sigur, felxibil si rapid;
  • Identitatea ta este protejata;
  • Moneda digitala bitcoin poate fi utilizata oriunde in lume si nu se devalorizeaza.

Ethereum platforma software a viitorului

Ethereum este o retea sigura bazata pe tehnologia Blockchain (un registru public al tuturor tranzactiilor efectuate intr-o retea), care va permite sa construiti si sa lansati aplicatii descentralizate prin intermediul monedei digitale Ether.

Etherul este utilizat, atat cu scopul comercializarii sub forma de schimb valutar ca si restul monedelor digitale tranzactionale, dar este incadrat perfect si in cadrul platformei Ethereum pentru a rula aplicatii rapid, printr-un singur click sau pentru a achitarea unor bunuri/servicii online. Tranzactia este realizata in doar cateva secunde, ceea ce face ca din punct de vedere comercial, Ether sa beneficieze de o crestere considerabila pe piata valutelor virtuale, datorata gradului de interes din ce in ce mai ridicat al investitorilor.

De ce este avantajos sa utilizati Ethereum?
Pentru ca beneficiati de un transfer sigur si rapid fara comision si limita de suma, detineti in permanenta controlul asupra tranzactiilor efectuate, iar datele personale sunt foarte bine securizate si nu sunt vizibile.

Ripple – O procesare mai rapida a platilor

Ripple este considerat a fi un o companie start-up de risc din San Francisco. Ea a elaborat un sistem de plăți asemănător cu cel al Blockchain. Este un protocol de plată care funcționează în mod similar cu un sistem de plăți, o rețea de remitențe și un schimb valutar. Funcționează cu criptovalute, cu valute fiat și mărfuri.

Ripple permite clienților să integreze protocolul în propriile sisteme. Banca Națională din Abu Dhabi a început recent să utilizeze tehnologia pentru unele dintre tranzacțiile sale, în special pentru tranzacțiile transfrontaliere. Permite clienților săi să transfere fonduri în timp real.

Ripple folosește un blockchain similar cu Bitcoin, cu excepția faptului că criptomoneda lui se numește “Ripple”. Pe scurt – optimist. Rețeaua Ripple este mult mai rapidă în procesarea plăților și încheie parteneriate multiple cu firme globale:

  1. 60 de instituții din întreaga lume, incluzând firme precum UBS, RBC, UniCredit și Santander.
  2. 40% dintre băncile japoneze vor fi conectate la Ripple.
  3. RBS și BAML vor utiliza Ripple atât pentru serviciile de plată cu amănuntul, cât și pentru cele comerciale, în 2018.
  4. Banca Națională din Abu Dhabi utilizează Ripple pentru tranzacții internaționale (după cum s-a menționat mai devreme).

Platforme recomandate pentru tranzactionare:

Cum pot cumpara Bitcoin ?

Prin intermediul platformei de tranzactionare poti cumpara Bitcoin cu plata cash si un comision de 0%. Beneficiaza de un serviciu sigur si rapid efectuat in sistem confidential.

Cum pot vinde Bitcoin ?

Vinzi bitcoin printr-o metoda simpla si eficienta, iar cu ajutorul platformei de tranzactionare obtii bani cash in cel mai scurt timp.

Cum pot vinde Ether ?

Acum poti vinde moneda digitala Ethereum cu bani cash. Nu trebuie decat sa contactezi operatorii Crypto Exchange pentru a obtine cel mai bun curs.

Cum pot cumpara Ether ?

Poti achizitiona Ethereum printr-un depozit de numerar, fara informatii personale, intr-un mod privat doar cu Crypto Exchange.

Cum pot cumpara Ether clasic ?

Ether Clasic este o moneda virtuala pe care o poti achizitiona prin intermediul platformei de tranzactionare oferite de Crypto Exchange. Plata Cash, comision 0.

Cum pot vinde Ether clasic ?

Vinde acum ether clasic prin intermediul banilor cash! Tranzactii efectuate in cel mai scurt timp, comision 0 si identitate protejata

Cum pot cumpara Litecoin ?

Cumpara Litecoin – o criptomoneda care poate fi utilizata oriunde in lume fara sa fie controlata de banca sau guvern. Poti achizitiona cu bani cash, comision 0 doar cu ajutorul specialistilor Crypto Exchange.

Cum pot vinde Litecoin ?

Alege platforma de tranzactionare Crypto Exchange pentru a vinde Litecoin cu bani cash! Trebuie doar sa iei legatura cu unul dintre reprezentanti pentru a beneficia de cel mai bun schimb valutar.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x