Brokerul bistrițean Transilvania Broker împarte acționarilor dividende de 3 milioane lei

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Acționarii TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE, compania bistrițeană listată la BVB sub simbolul bursier TBK, au aprobat în ședința din 13 decembrie distribuirea sub formă de dividende a sumei de 3.026.681 lei.

Suma face parte din profitul net aferent exercițiului financiar încheiat la 31 decembrie 2016 și a rămas nedistribuită până acum. Valoarea dividendului brut/acțiune este de 1,2106724 lei/acțiune, pentru numărul total de acțiuni de 2.500.000. Plata dividendelor se va face în data de 15 ianuarie 2018.

Firma bistrițeană, situată în top 3 brokeri de asigurare din România, a fost una dintre vedetele Bursei de Valori București în toamna care a trecut, după ce a vândut în numai două zile 25% din acțiunile sale, într-o ofertă publică pregătită de consultanții de la Goldring – Târgu Mureș.

Fondatorii companiei, Gabriel Login și Dan Niculae, controlează acum 75% din acțiuni (45%, respectiv 30%), pachetul de 25% achiziționat la BVB fiind împărțit între mai multe persoane fizice (majoritatea angajați și colaboratori ai brokerului) și persoane juridice.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.