Thursday, March 28, 2024

Brokerul bistrițean Transilvania Broker împarte acționarilor dividende de 3 milioane lei

Must Read

Acționarii TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE, compania bistrițeană listată la BVB sub simbolul bursier TBK, au aprobat în ședința din 13 decembrie distribuirea sub formă de dividende a sumei de 3.026.681 lei.

Suma face parte din profitul net aferent exercițiului financiar încheiat la 31 decembrie 2016 și a rămas nedistribuită până acum. Valoarea dividendului brut/acțiune este de 1,2106724 lei/acțiune, pentru numărul total de acțiuni de 2.500.000. Plata dividendelor se va face în data de 15 ianuarie 2018.

Firma bistrițeană, situată în top 3 brokeri de asigurare din România, a fost una dintre vedetele Bursei de Valori București în toamna care a trecut, după ce a vândut în numai două zile 25% din acțiunile sale, într-o ofertă publică pregătită de consultanții de la Goldring – Târgu Mureș.

Fondatorii companiei, Gabriel Login și Dan Niculae, controlează acum 75% din acțiuni (45%, respectiv 30%), pachetul de 25% achiziționat la BVB fiind împărțit între mai multe persoane fizice (majoritatea angajați și colaboratori ai brokerului) și persoane juridice.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x