Acasă Stirile zilei Brokerul bistrițean Transilvania Broker împarte acționarilor dividende de 3 milioane lei

Brokerul bistrițean Transilvania Broker împarte acționarilor dividende de 3 milioane lei

0

Acționarii TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE, compania bistrițeană listată la BVB sub simbolul bursier TBK, au aprobat în ședința din 13 decembrie distribuirea sub formă de dividende a sumei de 3.026.681 lei.

Suma face parte din profitul net aferent exercițiului financiar încheiat la 31 decembrie 2016 și a rămas nedistribuită până acum. Valoarea dividendului brut/acțiune este de 1,2106724 lei/acțiune, pentru numărul total de acțiuni de 2.500.000. Plata dividendelor se va face în data de 15 ianuarie 2018.

Firma bistrițeană, situată în top 3 brokeri de asigurare din România, a fost una dintre vedetele Bursei de Valori București în toamna care a trecut, după ce a vândut în numai două zile 25% din acțiunile sale, într-o ofertă publică pregătită de consultanții de la Goldring – Târgu Mureș.

Fondatorii companiei, Gabriel Login și Dan Niculae, controlează acum 75% din acțiuni (45%, respectiv 30%), pachetul de 25% achiziționat la BVB fiind împărțit între mai multe persoane fizice (majoritatea angajați și colaboratori ai brokerului) și persoane juridice.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version