Tuesday, October 19, 2021

Prognoza Bitcoin SaxoBank pentru 2018: Ajunge la 60.000 dolari si capitalizare de 1 trilion de dolari

Must Read

Bitcoin crește în 2018 la peste 60.000 de dolari și la o capitalizare a pieței de peste 1 trilion de dolari, pe măsură ce apariția contractului futures pentru Bitcoin, în decembrie 2017, duce la o mobilizare a implicării din partea investitorilor și fondurilor. Acestea din urmă se simt mai confortabil tranzacționând futures decât să adune fonduri la burse de criptovalute.

Totuși, în scurt timp, fenomenul Bitcoin va constata că i s-a tras covorul de sub picioare, pe măsură ce Rusia și China trec cu dexteritate în planul doi și chiar interzic criptovalutele nesancționate pe plan local. După maximul spectaculos din 2018, Bitcoin se prăbușește și șchiopătează în 2019 apropiindu-se de „costul de producție” fundamental de 1000 $.

sursa: comunicat SAXO BANK (celelalte previziuni aici)

Citeste si: Ce este Bitcoin și cum poți investi în monede virtuale

Dacă am fi investit în monedă la început când a fost inventată sau pur și simplu la începutul anului 2013, am fi fost putred de bogați acum. Dar asta nu înseamna că s-a terminat acum. Acestă politică este încă din primele zile ale tehnologiei, dacă dețineți Bitcoin chiar acum, sunteți un adept la început.

- Advertisement -


Pentru tranzactionarea monedelor folosesc de ani de zile eTORO … platforma lor mi se pare cea mai faina, usoara si la indemana tuturor, iar aplicatia de mobil te face sa te indragostesti de ea din prima clipa. O alta platforma pe care o recomand si unde puteti pastra bitcoin este BTCXCHANGE … care e o platforma romaneasca, prezenta pe piata de ani de zile si isi fac treaba foarte bine. De asemenea o platforma foarte buna este si COINBASE unde poti transfera orice moneda in alta sau in USD, EUR, etc.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This