A murit senatorul (drujba lui Dumnezeu)

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit, la vârsta de 63 de ani, el urmând a împlini 64 de ani pe data de 3 martie. Verestoy Attila a candidat pe prima poziţie a listei UDMR pentru Senat în Harghita şi a obţinut mandatul la distribuirea directă, după ce Uniunea a obţinut în judeţ un scor de 85,3%.

Verestoy Attila este singurul parlamentar aflat în funcție încă din anul 1990. El se afla la al 8-lea mandat de senator.

Verestoy Attila a suferit un accident de mașină în anul 2011, în urma căruia a suferit mai multe fracturi. Ca urmare a accidentului, senatorul UDMR a rămas cu un handicap la picior și mergea cu ajutorul unui baston.

Potrivit ultimei declaraţii de avere făcute publice, Verestoy Attila deţine mai multe suprafeţe de teren în Bucureşti, Harghita şi Ilfov, două case în Ilfov, respectiv Cristuru Secuiesc, un apartament în Odorheiu Secuiesc şi alte două în Bucureşti.

De asemenea, senatorul UDMR are un autoturism BMV X3 şi un altul Audi S8, o colecţie de bijuterii estimată la 58.000 Euro şi o colecţie de tablouri evaluată la aproximativ 25.000 Euro.

Averea sa a fost estimată de revista Capital, pentru anul trecut, la 48-50 de milioane de euro. Acesta avea investiții substanțiale pe piața de capital, fiind unul dintre cei mai bogați politicieni din România.

În cea mai recentă declarație de avere, acesta deținea un pachet de peste 11 mii de actiuni la Tranzgaz în valoare de 4,75 de milioane de lei. Mai deținea și 45 de mii de acțiuni la Romgaz, a căror valoare de piață este de 1,5 milioane de lei.

În total, valoarea de piață a tuturor acțiunilor pe care le deține la BVB, în 2016, a fost de 43 de milioane de lei. În total, avea în conturi ca depozite, peste 7 milioane de euro. Plus 11 imobile în mai multe județe din țarăDeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.