Sunday, July 14, 2024

Care este secretul unei vieţi lungi şi sănătoase?

Must Read

În următoarele randuri vei afla despre:
• O minusculă moleculă care a uluit lumea ştiinţifică
• Ultimele descoperiri în nanotehnologie
• Contribuţia esenţială a unei echipe de cercetători din România

Dar, mai întâi trebuie să vă întreb:
De ce credeţi că milioane de români suferă de oboseală severă, iar organismul nostru începe să slăbească în timp, determinând apariția efectelor îmbătrânirii?

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

PROBLEMA:
Toxinele, radicalii liberi, poluarea, mâncarea procesată, fumatul… şi lista continuă! Acestea Ne Ucid Încet, Încet…

Dar, care ar fi vârsta ta biologică – dacă nu ai ştii câţi ani ai? Ai putea ghici că eşti mai bătrân decât eşti cu adevărat…
Ceea ce urmează să vă dezvălui NU este Science Fiction.
…NU este o fantezie.
…Şi cu siguranţă NU este ceva dintr-un viitor îndepărtat.

- Advertisement -

Mă refer la o descoperire revoluţionară pe care Universitatea Harvard o proclamă „cea mai fenomenală descoperire de la antibiotice până acum”…
…Mayo Clinic o numeşte, „cel mai bun lucru pentru oameni de la pâinea feliată până acum”
…Şi multe alte universităţi prestigioase şi jurnale academice dezvăluie nenumărate feluri în care acest nutrient de reper poate ajuta în a ATACA o multitudine de probleme, cum ar fi nivelul zahărului în sânge… ale sănătății inimii şi a sistemului circulator… şi să promoveze celulele tinere si sănătoase în fiecare organ din corpul tău!

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Deoarece descoperirea acestei minuscule molecule le dă cercetătorilor în anti-îmbătrânire și longevitate o unealtă puternică care ajută la…
• Eliminarea celulelor bolnave sau deteriorate – şi a le opri din a se multiplica!
• Repararea celulelor mai rapidă – şi menţinerea celulelor sănătoase mai rezistente!
• Creşterea duratei de viaţă – şi mai important-sănătatea ta-cu DECENII!
• Adresarea problemelor de sănătate legate de vârstă – inclusiv dezechilibre glicemice… Pierderi de memorie… Colesterol – doar pentru a numi câteva!
• Încetinirea procesului de îmbătrânire!

Poţi într-adevăr să adaugi DECENII de sănătate vieţii tale cu acest nutrient minuscul?
Dovezile ştiinţifice spun…
ABSOLUT!

În curând vei afla cum să pui mâna pe această descoperire de care sa profite organismul tău astfel încât să te bucuri de toate beneficiile ei anti-îmbătrânire…
ÎN PLUS, vei beneficia de rezultatele de ultima tehnologie în materie de suplimente alimentare -NANOTEHNOLOGIA:
Menţine un flux sangvin bun, amplifică energia şi vitalitatea, conservă radianţa şi textura pielii… Şi mult mai mult!
DAR MAI ÎNTÂI, FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU UN INGREDIENT REMARCABIL…

În aceasta scurtă, dar amplă prezentare, vei afla cum exact cercetarea aparţinând unei echipe de oameni de ştiinţă români poate să încetinească apariţia semnelor şi simptomelor îmbătrânirii, dar în acelaşi timp să contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată.
Munca lor asiduă a dus printre altele la o rezolvare a problemei numărul 1 a suplimentelor alimentare – absorbția, prin dezvoltarea unui compus unic: nanoSOF™

O structură din nanocarbon revoluţionară, nanoSOF™ imită prin forma sa poroasă aspectul unei spume.

Atrage, captează şi neutralizează cantităţi importante de radicali liberi de Oxigen în corpul uman.
Această capacitate a sa reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în același timp, transportă cantitatea necesară de Oxigen fiecărei celule.
Mai mult decât atât, structura sa de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrată direct în fluxul tău sangvin, transportând astfel nutrienţi direct la nivel celular.
Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită. Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine.
De Fapt, Cauza Reală Din Spatele Problemelor Tale de Sănătate este
De-A Dreptul Socanta!
Dar, mai multe despre asta într-un minut…
Pentru că, mai întâi, îți voi prezenta care este sursa ta numărul 1 de suplimente alimentare care chiar funcţionează – această informaţie te va ajuta mai ales dacă suferi de…
• Probleme ale inimii!
• Dezechilibre ale nivelului zahărului în sânge!
• Memorie slabă!
• Un nivel scăzut de energie!
• Colesterol ridicat!
• Îmbătrânire prematură!
Eşti pe punctul de a descoperi cum un grup magnific de nutrienţi… pot să îmbunătăţească… şi chiar să îţi prelungească viaţa- începând CHIAR ACUM!

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Cum au descoperit oamenii de știinţă nutrientul uimitor din această formulă cu adevărat inovatoare…

La sfârşitul anilor 1980, cercetătorii de la University of California, din campusurile Irvine, San Francisco şi de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), au realizat o serie de descoperiri. Cercetările lor au relevat că există un set specifc de gene în organismele animalelor de laborator care protejau celulele din a se deteriora… din a fi afectate de acțiunea radicalilor liberi, dar le și protejau de la a se auto-distruge după faza reproductivă. Oamenii de ştiinţă au fost uimiţi să constate faptul că o singură genă putea practic să altereze rata îmbătrânirii.
Aceasta a fost numită… Gena „Supravieţuirii”. Mai târziu, această genă a fost denumită „SIR2” sau „Sirtuin”- pe scurt pentru „Silent Information Regulator 2 proteins”
Ca şi un întrerupător – SIR2 „pornesc” şi „opresc” acţiuni specifice ale genelor, după cum este nevoie. Da – ele ajută la reglarea întregului proces metabolic!
Oamenii de ştiinţă au descoperit apoi că poţi activa genele SIR2 atunci când îţi restricţionezi sever aportul caloric. Din cercetările lor, au realizat că hrănind şoarecii de laborator cu un regim alimentar echilibrat, dar cu puţine calorii, LE-A CRESCUT DURATA DE VIAŢĂ dramatic!

De asemenea, aceștia au observat cum genele SIR2 se activează puternic sub condiţii de stres sever – cum ar fi restricţii calorice notabile. Studiile următoare au arătat că efectul uimitor al genelor SIR2 nu era limitat doar la şoareci. Restricţia calorică producea rezultate similare în organisme mono-celulare… plante… şi chiar mamifere!
Acum – sunt sigur că vei fi de acord cu mine că a te înfometa pentru a trăi mai mult nu este prea atractiv! Cercetătorii erau blocaţi şi nu puteau depăşi acest obstacol major.

20 de ani mai târziu…

O echipă de cercetători conduşi de Dr. David Sinclair de la Harvard University, a descoperit un antioxidant puternic – care se află în mod natural în coaja strugurilor roşii – ce poate cu adevărat să activeze „gena supravieţurii” – fără restricţie calorică!Aceştia tocmai descopereau un lucru important pentru noi! De fapt…
…Într-o știre de ultimă oră adresată colegilor şi presei – Dr. Sinclair a dezvăluit: „Am găsit un factor care să mențină celulele în viață şi care să încetinească procesul de îmbătrânire în sine.” Numele acestui nutrient antioxidant uimitor? Resveratrol! Resveratrolul activează „gena supravieţuirii”, o pune în mișcare – şi, mai mult decât atât, oamenii de ştiinţa au descoperit că resveratrolul „activează” genele SIR2 pentru a ajuta la:
• Promovarea unei activităţi celulare sănătoase!
• Prelungirea vieţii celulare!
• Metabolizarea glucozei şi încurajarea echilibrului insulinei în celule!
• Menţinerea unui nivel de colesterol sănătos!
Dar Asta Nu Este Tot…
Resveratrolul de asemenea „opreşte” genele „rele” care:
• Produc colesterol LDL (nociv)!
• Interferează cu diviziunea celulelor sănătoase – şi reduc viaţa celulelor sănătoase!
• Promovează inflamaţii periculoase!
• Supraproduc insulină!
• Perturbă eliminarea celulelor deteriorate!

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Când alţi cercetători de top au confirmat aceste constatatări – vestea despre resveratrol s-a împrăştiat ca focul

…Barbara Walters de la ABC News a raportat că datorită resveratrolului – „A trăi peste 100 de ani chiar ar putea fi posibil”…

…CBS News a afirmat că: „Este posibil ca, în curând, să administrăm o capsulă care ar putea să ne ofere o decadă sau două de viață sănătoasă în plus”…

…Iar Newsweek a exclamat, „Îmbătrânirea, aşa cum o ştim, ar putea fi evitată!”

Iar dovezile ştiinţifice despre resveratrol continuă sa curgă.

Harvard University – „Transformă şoarecii graşi în varianta rozătoare a Campionului Olimpic Michael Phelps!”
Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Harvard au ajuns în titlurile publicaţiilor de domeniu cu descoperirea facută! Au reușit să împiedice şoarecii de laborator suprahrăniţi de la procesul de îngrăşare! I-au transformat în „Atleţi Olimpici de Maraton”… Le-a crescut energia, forţa şi rezistenţa… şi le-a încetinit procesul de îmbătrânire – doar administrându-le resveratrol!
International Journal on Tissue Reactions „Resveratrolul ar putea inhiba coagularea anormală a sângelui cu 78.5%!”

„Cercetătorii au descoperit că resveratrolul a fost capabil să scadă agregarea trombocitelor pentru a reduce cheagurile de sânge cu 50.3%. Dar când cercetătorii au adăugat resveratrol la vinul roşu, abilitatea de a bloca coagularea sangvină anormală a crescut la un incredibil procent de 78.5%! Aceste rezultate sugerează că activitatea anti-agregare a resveratrolului este legată de concentraţia sa în vin.”

UCLA School of Medicine
„Ajută la promovarea morţii celulare în celule deteriorate!”
Unele studii arată că resveratrolul poate exercita activităţi antioxidante şi antiinflamatoare…
De asemenea, resveratrolul a fost examinat în câteva sisteme model pentru potențialul efect asupra celulelor deteriorate, dar și în promovarea apoptozei.

Imortalitatea biologică – Nu Este Science Fiction – este aici!

Ai mai auzit cumva următorul lucru? „Corpul tău NU absoarbe vitaminele extra…tot ce obţii din a lua vitamine este urină scumpă!” Şi ştii ceva? În majoritatea cazurilor…
Este Absolut Corect! Dar, din fericire, îți facem cunoscută inovaţia în nanotehnologie care creşte absorbţia nutrienţilor pentru toate suplimentele tale…
Asta înseamnă că NU îţi vei mai arunca banii munciţi cu greu pe suplimente care promit totul, dar care, în final, dezamăgesc prin rezultatele oferite…

ÎN SFÂRŞIT, începi să vezi REZULTATE REALE cu suplimentele în care ai încredere şi pe care le cumperi regulat…Având la bază cercetarea ştiinţifică care susținea afirmaţiile referitoare la procesul de anti-îmbătrânire – nu a fost de mirare faptul că gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline a cumpărat firma de cercetare a resveratrolului a lui Dr. Sinclair pentru suma de 1 miliard de dolari. Par o grămadă de bani, nu? DELOC!

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Această sumă nu reprezintă mai nimic, având în vedere că acest colos farmaceutic poate să câştige MILIARDE de dolari odată ce definitivează procesul de a transforma resveratrolul intr-un medicament scump – şi vor reuşi – în decursul vieţii noastre! Dar de ce să aştepţi încă cinci… şapte… zece ani sau mai mult, când poţi avea beneficiile resveratrolului chiar acum – şi fără efectele secundare care vor veni cu siguranţă, ca la orice medicament cu prescripţie? Eşti pregătit pentru mai multe veşti incredibile?

Din cele 180 mg de Extract de struguri, resveratrolul nu este decât 1 dintre cei 4 antioxidanţi pe care îi conține formula noastră avansată. Celelalte 3 componente antioxidante, numite fenoli, includ acid fenolic, antocianine, şi flavonoide.Înainte de a vă explica cum celelalte ingrediente de top din formula noastră vă vor îmbunătăţi dramatic viaţa şi sănătatea… Nu vreau să mai aştepţi o secundă înainte de a afla despre ce vorbesc mai exact…

Trebuie să îți prezint Nanoxyn Alpha™- o formulă antioxidantă superioară şi avansată, exclusiv de la Acidor Invest SRL, singurul detinator al notificari IBA! Unicul supliment alimentar care conţine şi eliberează oxigen la nivel celular.

Nanoxyn Alpha™ este o formulă revoluţionară care foloseşte beneficiile nanotehnologiei pentru efectul antioxidant suprem. Sistemul de absorbție bazat pe NANOTEHNOLOGIE despre care vei învăţa mai multe acum, facilitează transportul ingredientelor esenţiale la nivel celular, ceea ce amplifică puternic absorbţia nutrienţilor şi antioxidanţilor.

Inovaţia nu a fost trecută cu vederea nici de Televiziunea Română.

Scopul principal al lui Nanoxyn Alpha™ este să livreze Oxigen şi NUTRIENTE la nivel celular prin a le conecta la structura sa de NANOCARBON.

Sângele nostru este vehiculul cheie de transport pentru nutrienţi în corpul nostru. Cu toate acestea, având în vedere obiceiurile alimentare şi stilul de viaţă pe care majoritatea îl avem astăzi, există o creştere în nivelul de toxine pe care organismul nostru trebuie să le proceseze. Importanţa oxigenării sangvine – în cazul în care corpul nostru nu primeşte antioxidanţi, poate da de probleme în combaterea radicalilor liberi produşi, ducând la degradarea celulelor. Acest tip de degradare este asociat cu unele dintre cele mai îngrijorătoare boli de astăzi. Nanoxyn Alpha™ va livra de asemenea Nitrogen, împreună cu mari cantităţi de Oxigen celulelor tale, purificând întregul sistem.

Studiile arată că nivelurile crescute de Oxigen şi Nitrogen ar putea promova o circulaţie periferică mai bună, un nivel de colesterol sănătos, energie sporită, un metabolism îmbunătățit şi regenerare celulară. Va conduce la o funcţionare mai bună a inimii şi a ficatului, iar în acelaşi timp îţi va îngriji și pielea. Deci Cum Îmi Îmbunatateste Asta Dispoziţia Psihica? O dispoziţie psihică proastă este de multe ori legată de o proastă oxigenare a creierului şi a corpului.

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

O minte sănătoasă va prospera într-un corp sănătos. Majoritatea stărilor noastre sunt legate de corp, mai ales dacă acesta încearcă să transmită o stare de discomfort.

Permiţând o oxigenare adecvată cu ajutorul tehnologiei sale bazate pe nanocarbon, Nanoxyn Alpha™ transportă atât nutrienţi, cât și o cantitate mare de Oxigen la nivel celular. Fluxul de sânge revigorat şi curăţat va transmite această informaţie receptorilor din creier. Pe lângă un metabolism împuternicit, nivelul general de energie va creşte, la fel ca şi capacitatea de concentrare, deoarece creierul este mai bine irigat.

A avea un rezervor de energie mărit vă va permite să faceţi exerciţii fizice pentru un timp mai îndelungat, crescând în continuare producţia de endorfine, substanţa direct asociată cu starea de fericire.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Atacatorul s-a aflat pe un acoperiș, Trump a fost rănit ușor, la ureche, dar 1 persoană din...

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Atacatorul s-a aflat pe un acoperiș, la circa 250 de metri de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x