Thursday, March 28, 2024

Liviu Dragnea: Nu este exclus să declanșăm procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis

Must Read

PSD începe să-și piardă răbdarea în privința deciziei referitoare la revocarea din funcție a șefei DNA Codruța Kovesi, pe care președintele Klaus Iohannis o tot amână.

Întrebat de jurnaliști dacă este posibil ca PSD să declanșeze procedura din suspendare a președintelui Klaus Iohannis – dacă nici în această săptămână nu va da un răspuns în privința cererii CCR de revocare din funcție a șefei DNA Codruța Kovesi, Dragnea a spus că ”nu este exclus”.

”Nu este exclusă, nu este exclusă, pentru că deja a stat neconstituțional de mult, dacă se poate spune așa, și nepermis de mult. Jocul cu hai să mai citim, stai că încă n-am citit este o bătie de joc la adresa Curții Constituționale.

Nu-i dau eu răgaz, dar cred că a întârziat foarte mult.” – a spus Liviu Dragnea.

- Advertisement -

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, referitor la decizia Curţii Constituţionale privind revocarea şefei DNA, că astăzi se află încă în săptămâna în care citeşte.

Întrebat dacă va anunţa decizia în perioada următoare, Klaus Iohannis a răspuns: “Asta vorbim săptămâna viitoare.”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, marţi, dacă a terminat de citit motivarea deciziei CCR în privinţa revocării şefei DNA, el replicând: ”Şi această săptămână este dedicată cititului”.

De asemenea, Iohannis a declarat sâmbătă, la Sibiu, că nu se teme de vreo eventuală suspendare, precizând că nu ar exista niciun motiv pentru acest demers şi nici nu are cine să o facă.

“Vă spun încă o dată: nu mă tem de nicio suspendare şi chiar poate este bine să detaliez un pic. Deciziile pe care le iau niciodată nu le-am luat fiindcă mă tem sau nu mă tem de o suspendare. Deciziile pe care le iau sunt cele pe care le consider corecte şi bune pentru România. Dar dacă discutăm mai concret despre suspendare, acum, una la mână, nu există niciun motiv de suspendare. Doi la mână, nu are cine să facă suspendarea”, a afirmat Iohannis.

- Advertisement -


- Advertisement -

2 COMENTARII

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Todor Ovidiu
4 years ago

Sint bolnav fac dializă de aproape 3 ani , Dumnezeu să vă de-a sănătate

Todor Ovidiu
4 years ago

Vă susțin Domnule Dragnea am o problemă și vă rog din tot sufletul să mă ajutați că altfel îmi ia recuperatori casa am nevoie de 15 000 mi de euro vă rog ajutați mă

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x