Tuesday, September 26, 2023

Târgu Neamț: Bătaie în plină stradă între două clanuri de romi cu bâte și topoare! S-au tras focuri de armă!

Must Read

UPDATE:La Târgu Neamț au ajuns mascații. În zona bătăii se află poliția naționala care efectuează cercetări. Exista riscul izbucnirii unui nou scandal la policlinică.

Scene de-o violență ieșită din comun în orașul Târgu Neamț, unde a avut loc o bătaie mai ceva ca-n filme în urmă cu scurt timp. Două clanuri de romi au transformat strada Radu Teoharie (de la Liceul Vasile Conta până la sensul giratoriu de la Intim) într-un câmp de război.

Zeci, chiar sute de indivizi, de la minori până la vârstnici s-au înarmat cu bâte, coase și topoare ca sa-și facă singuri dreptate. Se pare că este un scandal care arde mocnit de ieri, între romii din cartierul Tăbăcari și cei din Vânători- Neamț.

Târgoveții care se aflau pe stradă la momentul izbucnirii bătăii au fugit cât mai departe posibil. Romii au spart tot ce-au găsit în cale, de la scări ale magazinelor până la mașinile parcate.

- Advertisement -

În cele din urmă, la fața locului au ajuns polițiștii… puteai să-i numeri pe degete. În timpul conflictului, un rom era cât pe ce să dea cu toporul în cap unui polițist local. S-au tras focuri de armă, spun martorii. În cele din urmă, forțele de ordine au reușit să stingă (temporar) conflictul.

Unde erau jandarmii, nu știm.

Cele două clanuri de romi au luat-o în direcții diferite. La fața locului se află în prezent mai multe echipaje de poliție. Scandalul se pare că ar fi fost provocat de faptul că un rom ar fi furat/ fugit cu o fată din celălat clan.

ATENȚIE, IMAGINILE CONȚIN SCENE DE VIOLENȚĂ ȘI LIMBAJ OBSCEN!

.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This