Thursday, March 28, 2024

Codrin Ştefănescu vorbeşte despre un nou „miting uriaş“ pro-PSD care ar fi dorit de primari şi de electorat

Must Read

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că liderii partidului din ţară sunt presaţi de primari şi de electorat să organizeze un miting uriaş, dar până acum nu a fost luată o o decizie în acest sens. Ştefănescu a declarat că el doreşte un astfel de miting.

Codrin Ştefănescu a spus, duminică seară, la România TV, că el este unul dintre cei care susţin organizarea unui nou miting al PSD. El a mai afirmat că susţinătorii PSD au motive să ceară organizarea unui noi miting PSD, văzând “toate aceste atrocităţi”.

”Nu este decis. Preşedintele Dragnea este informat de colegii noştri din ţară, care la rândul lor sunt presaţi de primari, de electorat, de membrii noştri, care mai doresc încă un miting. Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD. Noi am avut un miting liniştit, cu sute de mii de români, când nu s-a întâmplat niciun fel de incident. Noi nu am incitat la violenţă, ci a fost pur şi simplu un miting pentru a arăta forţa unei majorităţi şi a poporului român, care iese la vot şi la urne şi decide ceva prin votul respectiv. În momentul de faţă văzându-se toate aceste atrocităţi, cei care ne susţin au motive să ceară aşa ceva”, a declarat secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu a vorbit despre o „cerere din teritoriu ca un alt doilea miting să fie “mult mai mare decât a fost data trecută, ca să vadă încă o dată toată lumea forţa pe care o are poporul român care este a urne şi vrea ceva şi ne-a cerut ceva să facem şi noi facem exact ce ne-au cerut ei”. Referindu-se la violenţele de la mitingul de vineri seară, Codrin Ştefănescu a spus că “Iohannis personal şi PNL-ul lui Orban” vor deconta “această mizerie”, iar opoziţia trebuie să-şi asume aceste violenţe.

- Advertisement -

“Nu cedăm şi nici măcar nu aţi văzut vreo reacţie din partea noastră sau a aliaţilor din ALDE că ne simţim influenţaţi de acest miting organizat din spate de nişte băieţi cu ochi albaştri, pregătiţi să facă astfel de lucruri” a afirmat Codrin Ştefănescu El a spus că protestul de vineri este “a treia încercare să se dea jos un guvern legitim ales” şi că românii nu mai “suportă efectiv deloc ce au văzut acum două zile”.

În 9 iunie, PSD a organizat în Piaţa Victoriei un miting “împotriva abuzurilor”, la care a susţinut că au participat peste 120.000 de persoane.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x