Lovitură pentru Tăriceanu: Şefa liberalilor austrieci cere excluderea partidului său din ALDE european

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Şefa liberalilor austrieci (NEOS – Noua Austrie şi Forumul Liberal), Beate Meinl-Reislinger, i-a adresat o scrisoare preşedintelui ALDE, Hans van Baalen, în care solicită verificarea “de urgenţă a aplicabilităţii art. 9 din statutul ALDE partidului membru român”, transmite agenţia de presă APA, citată de g4media.ro.

Respectivul articol se referă la posibilitatea excluderii unor membri care acţionează “împotriva intereselor şi valorilor” grupului. Şefa NEOS a criticat dur “refuzul liberal-democraţilor români” de a părăsi coaliţia de guvernare sau măcar de a se delimita de partenerul social-democrat, “zguduit de scandaluri de corupţie”.

Potrivit unor surse, toate partidele austriece, de la guvernare sau din opoziţie, fac de ieri presiuni uriaşe asupra şefului socialiştilor austrieci (SPÖ), fostul cancelar Christian Kern, în vederea adoptării unei poziţii asemănătoare în privinţa PSD.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturaţi cu un Like, comunităţii de cititori al paginii noastre de –> Facebook.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.