Thursday, March 28, 2024

Lovitură pentru Tăriceanu: Şefa liberalilor austrieci cere excluderea partidului său din ALDE european

Must Read

Şefa liberalilor austrieci (NEOS – Noua Austrie şi Forumul Liberal), Beate Meinl-Reislinger, i-a adresat o scrisoare preşedintelui ALDE, Hans van Baalen, în care solicită verificarea “de urgenţă a aplicabilităţii art. 9 din statutul ALDE partidului membru român”, transmite agenţia de presă APA, citată de g4media.ro.

Respectivul articol se referă la posibilitatea excluderii unor membri care acţionează “împotriva intereselor şi valorilor” grupului. Şefa NEOS a criticat dur “refuzul liberal-democraţilor români” de a părăsi coaliţia de guvernare sau măcar de a se delimita de partenerul social-democrat, “zguduit de scandaluri de corupţie”.

Potrivit unor surse, toate partidele austriece, de la guvernare sau din opoziţie, fac de ieri presiuni uriaşe asupra şefului socialiştilor austrieci (SPÖ), fostul cancelar Christian Kern, în vederea adoptării unei poziţii asemănătoare în privinţa PSD.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturaţi cu un Like, comunităţii de cititori al paginii noastre de –> Facebook.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x