Friday, March 29, 2024

Rudolph Giuliani a dezvăluit că a fost plătit pentru a scrie scrisoarea adresată lui Iohannis şi că a primit onorariu de la firma unui fostului director FBI, avocatul fugarului Adamescu.

Must Read

Avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, a fost plătit de o firmă de consultanță la nivel mondial, pentru a trimite săptămâna trecută o scrisoare președintelui României, Klaus Iohannis, în care a contrazis poziția oficială a guvernului S.U.A, dezvăluie Politico.eu.

„Mi-au plătit onorariul”, a spus Giuliani, fără a dezvălui onorariul.

Acesta  a mai declarat că scrisoarea „s-a bazat pe un raport pe care l-am consultat”, realizat de fostul director FBI Louis Freeh, care conduce o firmă globală de consultanță.

Scrisoare fostului primarului din New York a criticat excesele” Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din România, contrar politicii Departamentului de Stat al SUA, care a susținut eforturile instituției. Deși s-a spus că scrisoarea nu a fost trimisă sub autoritatea lui Trump, politicienii români care încearcă să submineze puterea DNA-ului au folosit-o pentru a pune la îndoială poziția guvernului american.

- Advertisement -

În scrisoarea din 22 august, raportată inițial de Mediafax, Giuliani a scris că DNA-ul și-a depășit limitele inclusiv: intimidarea judecătorilor, a avocaților apărării și a martorilor; înregistrări ilegale ale conversațiilor telefonice; confesiuni forțate; și procesele judiciare incorecte. ”

Giuliani a cerut ca amnistia să fie extinsă “la cei care au fost urmăriți și condamnați prin excesele DNA-ului”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x