Thursday, March 28, 2024

Alegerea rochiei de mireasa

Must Read

Fie ca visezi la rochia de nunta de când aveai 5 ani și stii exact cum va arata pana la cel mai mic detaliu, sau nu te-ai gândit niciodata pâna când la momentul respective, cert este ca va trebui sa alegi rochia de mireasa perfecta.

Gasirea rochiei de vis poate fi foarte stresanta. La urma urmei, probabil ca niciodata nu ai incercat o astfel de rochie nici macar din curiozitate, și cum este cel mai scump obiect vestimentar pe care o femeie il va avea vreodata, presiunea s-ar putea sa fie cam mare. In plus, rochia ta este cea care va fi in centrul atentiei fie ca este vorba despre o nunta la restaurant cu un numar mare de invitati, fie ca este un eveniment ce se va desfasura pe plaja. In prezent exista numeroase modele de rochii de mireasa incat cu greu vei reusi sa o alegi pe cea mai frumoasa. Cert este ca atunci cand o vei alege pe cea care sa ti se potriveasca perfect, trebuie sa iei destul de multi factori in calcul.

Cu toti ochii atintiti pe tine, ca sa nu mai vorbim de fotografiile pe care le vei pastra pentru totdeauna, bineinteles ca vrei sa arati perfect in ziua ta cea mare. Dar ce inseamna perfect pentru tine? Pentru unele mirese, o rochie de vis este o rochie de printesa. Pentru altele, rochia potrivita este o rochie sexy, care ii va pune in valoare toate atuutile fizice; pe cand pentru celelalte mirese, cea mai buna rochie este cea care ile permite sa se poata mișca in voie intreaga zi, precum si pe ringul de dans.

Alegerile sunt multiple si, da, pot parea copleșitoare, insa daca tii cont de cateva sfaturi vei reusi sa gasesti rochia visurilor tale. Indiferent de buget, stilul dumnevoastra personal sau varsta avuta, exista acel model de rochie perfect pentru tine, acea rochie pe care o vei iubi in ziua cea mare, precum si peste 30 de ani când te vei uita la fotografiile de la nunta ta.

- Advertisement -

Rasfoieste paginile revistelor, viziteaza toate magazinele de rochii de mireasa online, verifica retelele de socializare si vezi ce se poarta in anul respectiv. Apoi, gandeste-te la modelul care ti-ar placea si care te-ar avantaja. Sa fie o rochie din dantela? Voluminoasa? Cu spatele deschis? Cu decolteu in V? ce putem afirma cu siguranta, este faptul ca indifferent de modelul pe care il vei alege, cu siguranta vei reusi sa gasesti o rochie pe placul tau.

Fii deschisa la idei noi. Nu de putine ori miresele vin cu o idee fixa asupra modelului de rochie dorit. Consultantii in domeniu vad in mod constant mirese care vin cu o idee hotarâta despre ceea ce doresc, ca mai apoi sa o incerce si sa nu ii placa cum ii sta, pentru a se decide in final la ceva complet diferit.

Desi este inconfortabil sa te gandesti la bugetul pe care il ai pentru rochia de mireasa, ar trebui totusi sa te gandesti la o suma in care sa te incadrezi. Desi fiecare dintre noi am dori sa avem buget nelimitat cand vine vorba de organizarea nuntii noastre, stim ca in realitate sunt numeroase calculi ce trebuie facute, deoarece o nunta presupune o investitie destul de mare.

Rochie ideala se bazeaza partial pe stilul pe care il doresti, un factor important fiind forma corpului. Nu intotdeauna modelul pe care ni-l dorim ne si avantajeaza. Fiecare mireasa doreste sa arate exceptional in ziua nuntii sale, asadar ultimul lucru la care ar trebui sa se gandeasca ar trebui sa fie faptul ca rochia sa o face sa arate ca si cum ar avea kilograme in plus sau, din contra, sa ii scoata anumite imperfectiuni in evidenta.

Luati in considerare cumparaturile online. Este ok sa cumperi rochia ta online, foarte multe mirese o fac. Daca poti incerca rochia in persoana este minunat. In caz contrar, inainte de a face comanda, verifica politica de returnare a produsului, pentru a te asigura ca ai dreptul la o rambursare integrala, daca rochia nu corespunde modelului vizualizat

In final, fii pregatita sa incerci o multime de rochii. Din pacate, nu se intampla prea des ca prima rochie probata si fie “aleasa”. Asadar, ai rabdare caci sigur vei gasi rochie perfecta.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x