Thursday, March 28, 2024

Canal 33 intra pe reteaua de cablu UPC Romania

Must Read

Postul TV Canal 33 intra pe reteaua de cablu UPC Romania, pe canalul 408, incepand de astazi. Canal 33 Romania va emite 24/24 ore si 7/7 zile.

Postul TV de business Canal 33 a obținut o finanțare din partea Invest Club pentru crearea unor proiecte video și online de educație financiară, dar și de mediatizare a antreprenorilor români. Prin atingerea acestor subiecte, publicul larg ar urma să poată răspundă mai bine la întrebarea: Ce pot să fac cu banii mei?

Printre temele abordate de Canal 33, vor fi cele referitoare la importanța investițiilor pe piața de capital ca o componentă necesară a unui portofoliu echilibrat, si cele legate de investitiile comune facute de oameni care au obiective similare si care pot sa gaseasca in Invest Club o platforma ce faciliteaza accesul la informatii si persoane din domeniul investitional.

“Echipele Invest Club și Canal 33 sunt interesate de promovarea educației financiare, a investiţiilor și a dezvoltării personale în România. Suntem entuziasmaţi să contribuim la crearea acestui nou proiect, care aduce viziune și obiective îndrăzneţe pentru societatea românească”, spune Paul Maior, preşedinte Invest Club.

Echipa Canal33 este formata din profesionisti, jurnalisti tv, alaturi de antreprenori, oameni de business, analisti economici, consultanti in business, specialisti in comunicare, in well being si lifestyle.

- Advertisement -

Lansat pe 17 martie 2018, postul tv a emis in prima etapa doar un program de 6 ore, zilnic, pe retelele de cablu iNes,Next-Gen, Direct One, Media Sud si in online, pe siteul canal33.ro, pe canalul de You Tube si pe Facebook. Postul Canal33 va continua sa emita si in online.

“Incepand de azi, postul Canal 33 intra intr-o noua etapa. Este cea mai mare provocare pentru echipa noastra, care de peste 1 an si jumatate ofera, in fiecare seara publicului din online formate noi, atractive. Din 1 octombrie jucam in liga mare, cum spun eu. Suntem acolo unde competitia este si mai puternica. Ne caracterizeaza un optimism rezervat, pentru ca suntem constienti ca atragerea publicului catre Canal33 este cea mai grea misiune. Dar nu este imposibila. Stiu ca oferta noastra este una care sparge tiparele. Dar tintim sus si ne bazam pe valorile noastre: autenticitate, profesionalism, anduranta, flexibilitate, fair play. Principul nostru de actiune? Noi nu avem public tinta. Noi avem partneri de drum. Le multumesc celor care cred in noi. Dar mai ales celor care nu ne-au dat nicio sansa ca ajungem aici. Contiunam prin #33_Este_Provocarea”, declara Alexandru Raducanu, antreprenor si fondatorul postului Canal 33 Romania.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x