Tuesday, May 24, 2022

Complicații ale hemoroiziilor

Must Read

În cele mai multe situații, hemoroizii nu duc la complicații, dacă se elimină cauzele care au dus la apariția acestora (constipație, obezitate sedentarism, diverse afecțiuni etc), se schimbă dieta, se fac tratamente și/sau se previne. Dar dacă aceste aspecte nu sunt îndeplinite, există situații în care hemoroizii evoluează și determină complicații care se tratează mai dificil și care aduc, de obicei, și mari dureri.

Printre aceste complicații putem enumera: tromboza hemoroidală, prolapsul hemoroidal, sângerarea abundentă, inflamarea și infectarea, abcesele anale, incontinența fecală, fistulele, fisurile anale și fisurile parietale, gangrenele sau chiar melanomul. Unele complicații apar chiar după intervențiile chirurgicale realizate în zona anală.

Hemoroizii interni prolapsați se prezintă ca niște proeminențe roșii, nedureroase, acoperite de mucoasă rectală și plasate chiar la orificiul anal. Aceștia se pot complica, în special în caz de menținere a constipației, sau la un efort fizic intens așa cum este o naștere dificilă. Complicarea se face prin strangularea și trombozarea hemoroizilor interni prolapsați. Tratamentul se poate face în continuare, ca la hemoroizii simpli, și intern și/sau extern, dar se impune și un control de specialitate la medic.

Click aici pentru preturi si alte detalii!

- Advertisement -

sprites-slider

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Modelele de iPhone pe care WhatsApp nu va mai funcționa. Ce trebuie să știe cei afectați de noile reguli

WhatsApp anunţă, printr-un articol postat pe site-ul de suport, că va renunţa peste câteva luni la suportul pentru două dintre...
- Advertisement -

More Articles Like This