Tuesday, April 23, 2024

Complicații ale hemoroiziilor

Must Read

În cele mai multe situații, hemoroizii nu duc la complicații, dacă se elimină cauzele care au dus la apariția acestora (constipație, obezitate sedentarism, diverse afecțiuni etc), se schimbă dieta, se fac tratamente și/sau se previne. Dar dacă aceste aspecte nu sunt îndeplinite, există situații în care hemoroizii evoluează și determină complicații care se tratează mai dificil și care aduc, de obicei, și mari dureri.

Printre aceste complicații putem enumera: tromboza hemoroidală, prolapsul hemoroidal, sângerarea abundentă, inflamarea și infectarea, abcesele anale, incontinența fecală, fistulele, fisurile anale și fisurile parietale, gangrenele sau chiar melanomul. Unele complicații apar chiar după intervențiile chirurgicale realizate în zona anală.

Hemoroizii interni prolapsați se prezintă ca niște proeminențe roșii, nedureroase, acoperite de mucoasă rectală și plasate chiar la orificiul anal. Aceștia se pot complica, în special în caz de menținere a constipației, sau la un efort fizic intens așa cum este o naștere dificilă. Complicarea se face prin strangularea și trombozarea hemoroizilor interni prolapsați. Tratamentul se poate face în continuare, ca la hemoroizii simpli, și intern și/sau extern, dar se impune și un control de specialitate la medic.

Click aici pentru preturi si alte detalii!

sprites-slider

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x