Friday, March 29, 2024

Formatia de nunta perfecta pentru evenimentul tau

Must Read

Exista cativa factori care influenteaza reusita unui eveniment, de la starea de spirit a mirilor, a invitatilor, si pana la muzica si locatia in care se desfasoara evenimentul. Toate aceste aspecte sunt importante, insa muzica este probabil cel mai important de luat in considerare deoarece prin muzica este cea care da tonul uni petreceri .

Durata totala a petrecerii determina strcutura si timpul alocat formatiei. Intr-un eveniment de 4 ore mai mult de 2 runde de muzica si dans, nu este nevoie. Pe de alta parte, in cazul unei nunti, unde petrecerea dureaza si pana la 10 ore, 3 momente artistice reprezinta alegerea potrivita. Pe langa formatia de nunta mai sunt multe alte obiceiuri care merita atentia si timpul corespunzatoare.

O alta varianta presupune 2 momente a cate 45 de minute fiecare, cu cel putin 30 de minute pauza intre. Aceasta varianta se potriveste mai bine nuntilor traditionale romanesti, momentele integrandu-se perfect intre felurile de mancare servite invitatiilor. In mod similar, poate fi privita si cea de a-3 a posibilitate.

Trei momente artistice a cate 30 de minute fiecare. Nu exista insa cea mai buna varianta. Alegerea dintre cele 3 variante depinde de intreaga desfasurare a petrecerii. Daca vrei si DJ, daca mai ai si un alt moment artistic, o trupa de dans sau un saxofonist, de exemplu, 2 momente artistice ale trupei vor fi mai mult decat sufieciente. De asemena, indiferent de tipul de petrecere pe care o organizezi, daca alegi o trupa cover, asigura-te ca au minim 5 ani de cantat impreuna. Acest lucru se vede in modul in care canta, cat sunt de profesionisti pe parcursul intregii colaborari sau in capacitatea de adaptare la public.

- Advertisement -

Primul si cel mai important lucru este ca formatia pe care o alegeti sa fie pe placul dumneavoastra, nu a altor persoane, insa in aceeasi masura trebuie sa tineti cont si de acestiasi de faptul ca fiecare prsoana are anumite gusturi in materie de muzica.

Acesta este al doilea lucru foarte important, ca formatia pe care o alegeti sa se potriveasca si cu preferintele invitatilor. Cu alte cuvinte, nu este suficient sa va placa doar voua. Daca alegem o formatie de muzica populara pentru un eveniment la care media de varsta a invitatilor este de 25 ani, aceasta nu este cea mai buna idee. La fel cum nu ar fi o idee buna sa alegeti o formatie nunta Bucuresti de muzica usoara pentru un eveniment la care media de varsta a invitatilor este de peste 50 ani, iar petrecerea are loc in mediul rural, intr-o locatie in care nu exista deloc deschidere pentru o trupa cover.

Chiar daca preferintele voastre inclina catre muzica usoara, daca majoritatea invitatilor vostri sunt obisnuiti doar cu muzica populara, nu vor avea o reactie pozitiva la o trupa cover, asteptarile lor fiind cu totul altele si atunci sansele ca majoritatea invitatilor sa fie multumiti scad. Reteta ideala este sa gasiti o formatie nunta Ploiesti care se potriveste tipului de invitati pe care ii aveti si care va place.

In concluzie, alegeti acea formatie in care aveti incredere. Iar odata ce ati gasit-o, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti pentru ca petrecerea sa fie una de succes, este sa va distrati cat mai bine.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x