Thursday, June 13, 2024

Hemoroizii și consumul de alcool

Must Read

Statisticile arată că circa 75% din oameni au sau au avut hemoroizi cel puțin o dată în viață. Hemoroizii nu reprezintă o afecțiune gravă în sine, deși pot da complicații dacă nu sunt tratați, dar creează stări neplăcute (durere, mâncărimi, usturime) care afectectează viața zilnică și starea noastră de bine. Tot ceea ce mâncăm și tot ceea ce bem ne afectează organismul. Și alcoolul este o substanță cu efecte deosebite, mai ales în cantități mari sau prin consum frecvent.

Consumul de alcool nu determină în mod direct apariția hemoroizilor dar creează condiții pentru dezvoltarea acestora și mai ales pentru amplificarea simptomelor. Consumul cronic de alcool are efecte deosebit de intense asupra întregului organism până la cel mai profund nivel, afectând organele interne și țesuturile. Au loc modificări morfologice și fiziologice care duc la dezechilibre majore la nivel structural, celular și biochimic. Apar deficiențe nutriționale și vitaminice cu efecte negative majore.

Click aici pentru preturi si alte detalii!

sprites-slider

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x