Saturday, April 20, 2024

Paul Allen, cofondator Microsoft, a murit la 65 de ani

Must Read

Paul Allen a murit în urma unor complicaţii cauzate de limfomul non-Hodgkin, a anunţat familia acestuia, într-o declaraţie, potrivit presei americane.

Sora lui Allen, Jody, a spus despre fratele său că a fost „o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere” şi în timp ce toată lumea îl ştia pentru activitatea sa în domeniul tehnologiei şi în caritate, „a fost un frate şi un unchi iubit, precum şi un prieten excepţional”, notează Fox News.

Paul Allen s-a născut pe 21 ianuarie 1953 în Seattle. Pasiunea sa pentru calculatoarea a început din tinereţe. La vârsta de 21 de ani, împreună cu bunul său prieten Bill Gates, pune bazele companiei Microsoft, care avea să devină cea mai mare companie din domeniul calculatoarelor.

Allen a fost diagnosticat cu non-Hodgkin în 1982. Din cauza acestei boli, se distanţează de Microsoft. În noiembrie 200 demisionează din comitetul director al companiei.

- Advertisement -

În august 2018, Paul Allen era al 46-lea cel mai bogat om din lume, potrivit Forbes, cu o avere estimată la 20,2 miliarde de dolari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x