Thursday, April 18, 2024

7 modele de ghete trendy pentru fashioniste

Must Read

Fashionistele abia așteaptă, cu fiecare schimbare de anotimp, să afle care sunt noutățile în materie de modă și să se conformeze trendurilor. Sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 nu dezamăgește în acest sens și aduce trenduri noi în materie de ghete îndrăznețe, originale și colorate, care sparg monotonia și afirmă îndrăzneala. Zappatos îți propune modele de ghete trendy care să îți facă anotimpul rece cât mai plăcut și călduros, prin culori, accesorii, imprimeuri și texturi deosebite.

Magazine online recomandate:
zappatos.ro , depurtat.ro , b-mall.ro , fashiondays.ro

Iată ce modele de ghete curajoase se poartă anul acesta, care te vor scoate din anonimat.

1.Ghete stiletto, îndrăznețe și elegante

Inspirate din pantofii stiletto, ghetele cu toc subțire și vârf ascuţit sunt ideale pentru ţinutele de seară, elegante, dar pentru fashionistele care doresc să atragă atenția în orice situație, ghetele stiletto merg foarte bine la birou, la ieșiri cu prietenii sau chiar pe stradă. Pentru ocaziile elegante, e nevoie să le îmbini cu stil, alături de materiale fine. Pentru ținutele casual, le poți purta cu o pereche de blugi skinny, dacă vrei să obții un look de senzație.

- Advertisement -

2. Ghete cu şireturi și barete, fresh și nonconformiste

Șireturile și baretele sunt poate cel mai mare trend al sezonului, nicio fashionistă nu îl poate rata. Ghetele cu șireturi sunt clasice, dar anul acesta șireturile sunt plasate până spre vârf, peste care se suprapun barete multiple ori catarame supraacesorizate cu ţinte, care le conferă un look rock, dar șic. Pot fi purtate în ținute all black, dar cel mai bine merg cu rochii și fuste extravagante, pulovere asimetrice sau elemente vestimentare din piele.

3. Ghete cu lanţuri decorative, accesorizare completă

În toamna-iarna 2017-2018, detaliile sunt secretul încălţămintei fashion de senzație. Ghetele cu multe lanţuri, care înconjoară glezna sau sunt aplicate în partea anterioară sunt ideale pentru doamnele și domnișoarele care doresc o accesorizare modernă a outfiturilor. Inspirate din moda punk, aceste ghete se asortează cel mai bine cu ținute minimaliste, pentru a nu da senzația de prea mult.

4. Ghete metalizate, infuzie de stil și îndrăzneală

Anul acesta în trend este futurismul, motiv pentru care ghetele în culori metalice, aurii și argintii, nu lipsesc din magazine, deci nici din garderoba iubitoarelor de modă. În general se asortează cu ţinute simple, în nuanţe monocromatice, dar când vrei să obții un look fashion, se pot face cu tact combinaţii coloristice de efect.

Pentru petreceri, ieșiri în oraș seara, în club sau alte locuri, alege ghete decorate cu sclipici, paiete și paiete. Combinarea culorilor metalizate cu astfel de accesorii este tot ce are nevoie o femeie ca să iasă în evidență, fără a părea exagerată. În toamna-iarna 2017-2018 ghetele metalizate sunt un semn al curajului, dar nu oricare, ci cu stil.

5. Ghete cu imprimeu, personalitate la superlativ

Pentru 2017-2018 designerii propun fashionistelor ghete cu imprimeuri vii, animale și florale, care să le evidențieze personalitatea puternică. Ai la dispoziție o varietate de imprimeuri animale – dungile de zebra, pielea de reptilă, petele de leopard, zebra în nuanțe neon sau cobrele albastre, imprimeurile animal roz, în culori naturale sau nuanțe neobișnuite de roșu, albastru și verde. Dacă preferi florile, alege ghete cu imprimeul floral. În sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 floristica pe ghete este reprezentata de flori, frunze și tulpini, prin imprimeuri ce imită natura, un trend care scoate în evidență eleganța, feminitatea și delicatețea.

6. Ghete colorate, stil și personalitate

Ghete Greenery sunt cele mai căutate anul acesta, întrucât Greenery a fost desemnată culoarea anului, deci nu poți fi mai în trend de atât. O astfel de nuanță va da ținutei un aer original, fresh și vibrant. Și cu siguranță te va face remarcată oriunde te-ai afla.

Ghetele roșii sunt pentru personalitățile puternice și energice, cărora le place să iasă în evidență. În 2017-2018 se poartă toate nuanțele de roșu. O pereche de ghete roșii este un must have pentru orice fashionistă.

Ghetele albe au grijă ca femeia care le poartă să nu rămână neobservată. Cu o astfel de pereche de încălțări vei lăsa o impresie de stil, unicitate, dar și de mister. Ghetele albe cuceresc fashionistele care doresc să își arate îndrăzneala, hotarârea și stilul.

7. Ghete Military, moderne și nonconformiste

Ghetele army au un aer masculin, care este exact calitatea care determină ca acest model să fie unul extrem de fashion. Aceste ghete nu sunt doar confortabile și călduroase, ci devin iarna elementul de referinţă al unui look în vogă. Ele vor avea întotdeauna conotaţii masculine, indiferent cu ce le asortezi, însă pot fi secretul succesului şi într-un outfit chic, urban și totodată feminin dacă le vei asocia inspirat cu o rochie sau fustă și o geacă de piele.

Ghetele trendy sunt în centrul atenţiei fashionistelor în orice sezon rece, motiv pentru care designerii se întrec în propuneri care mai de care mai originale și mai îndrăznețe. Actualele modele de ghete în trend condimentează perfect garderoba fiecărei femei pasionate de modă, prin designul lor modern, original și excentric. Zappatos este magazinul iubit de fashioniste pentru că aici găsești modelele inedite, care știu să te pună în evidență

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x