Friday, May 20, 2022

Ce jucării de Moș Nicolae și Moș Crăciun poți cumpăra încă de pe acum

Must Read

Black Friday e un prilej perfect să cumperi jucării de Moș Nicolae și Moș Crăciun la prețuri mult mai mici decât în preajma sărbătărilor. Plus că mai ai un avantaj.

Nu poți lăsa toate cumpărăturile pentru Crăciun și Anul Nou pe ultima sută de metri. Din experiența anilor trecuți ai învățat, precis, o lecție valoroasă: în ajunul sărbătorilor de iarnă toată lumea aleargă de colo-colo după cadouri pentru cei dragi. Nici tu nu ai scăpat de agitația de sfârșit de an, însă acum e cazul să joci mai inteligent decât în anii trecuți: jucăriile pentru cei mici pot fi cumpărate de Black Friday. Nici nu trebuie să umbli după ele, fiindcă îți vin acasă prin curier.

Magazinele știu că stai prost cu timpul și cu răbdarea, așa că s-au gândit să-ți ușureze munca și au grupat jucăriile pe categorii. Așa că, dacă vrei jucării pentru bebe – le găsești pe toate la un loc, cu descrieri amănunțite și informații legate de livrare. Atenție! De Black Friday 2018 comenzile sunt mai mari decât de obicei, așa că livrările se fac după 5-7 zile de la comandă.

- Advertisement -

Dacă ai copii mai mari care iubesc figurinele – eroii de benzi desenate sau de film, atunci găsești totul într-un singur loc. Tot ce mai trebuie să știi este care sunt personajele pe care le îndrăgește copilul tău, pentru a nu-l face să se supere de Moș Nicolae ori pe fratele lui mai înețelept, Moș Crăciun.

Jocurile lego – și jucăriile interactive – sunt printre cele mai apreciate de copii, indiferent de vârstă, dar recomandăm să acordați mai multă atenție acestor jocuri educative – care vă pot ajuta să petreceți timp de calitate alături de copiii voștri.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

ONU: Circa 18 milioane de persoane, ameninţate de foamete în regiunea Sahel. Situaţia a atins cote alarmante

Până la 18 milioane de persoane din regiunea Sahel din Africa, afectată de o secetă severă, se vor confrunta...
- Advertisement -

More Articles Like This